Tânăr din Neamţ, amendat pentru postări pe Facebook: a scris despre politiştul din comună că e "fricos" şi "incompetent"

Publicat: Vineri, 12 Ianuarie 2018 11:39 // Actualizat: Vineri, 12 Ianuarie 2018 12:42 // Sursa: romaniatv.net

Un tânăr din judeţul Neamţ a fost amendat pentru o postare pe Facebook. Acesta a scris un mesaj în care l-a făcut "fricos în faţa rromilor" şi "incompetent" pe şeful din comună. Pentru comentariile sale, tânărul are de plătit 800 de lei. 

Un tânăr din comuna nemțeană Vânători Neamța fost amendat de șeful de post din comună pentru delict de opinie, scrie vestea.net. Concret, contravenientul Ionuț Blebeanu a fost amendat de agentul Gheorghe Constantin Ticu pentru că și-a permis ca în 2 comentarii de pe Facebook să conteste competența chiar a șefului de post și fermitatea acestuia în a sancționa rromi infractori din comună.

Reamintim că în comuna respectivă există o comunitate numeroasă de rromi din care unii comit numeroase scandaluri, furturi, tâlhării atât în comună cât și în orașul Tîrgu Neamț.

"PROCES VERBAL,

Încheiat astăzi 11.01.2018, ora 8,30,  în localitatea Vânători Neamț (sic!), județul Neamț, Agent constatator Ticu Constantin din cadrul Postului de Poliție Vânători-Neamț (sic!) constat că domnul Blebeanu Ionuț, născut în Tîrgu Neamț, com./sat Vânători-Neamț (sic!) (…)
În data de 06.01.2018, perioada 13.18-13.30, în RETEAUA DE SOCIALIZARE FACEBOOK, a săvârșit următoarele: A postat un comentariu pe rețeaua de socializare facebook, mai exact la postarea din data de 06.01.2018, ora 13.18 a numitului Ciprian Traian Sturzu, mesaj public prin intermediul căruia a adresat cuvinte și expresii jignitoare la adresa Șefului postului de poliție Vânători-Neamț (sic!) lezând atât demnitatea și onoarea polițistului cât și a instituției pe care o reprezintă".

"Numitul Ciprian Traian Sturzu” este de fapt un jurnalist nemțean care scrie pentru publicația Mesagerul de Neamț, care locuiește chiar în respectiva comună și care, în mai multe articole a demascat amploarea tot mai mare pe care a luat-o infracționalitatea generată de comunitatea rromă, dar și faptul că grupuri de cerșetori din Vânători îi terorizează și pe locuitorii și turiștii din Tîrgu Neamț. 

Postarea lui Sturzu, care a generat diverse comentarii negative la adresa șefului de post, inclusiv din partea tânărului amendat, este următoarea:

După cum spune chiar jurnalistul, tânărul Ionuț Blebeanu (cel amendat de șeful de post) ar fi avut două comentarii (noi am mai găsit doar unul) critice la adresa competenței și implicării șefului de post, pe care le redăm mai jos:

„Îl doare în cur pe acel şef de post , ori se cacă pe el de frică când vine vorba de țigani . Dreptatea nu mai predomină!"

„Politia Vinatori , bleax ! Nu iau masuri deloc !!! Le e frică de țigani ori neglijează ca de fiecare dată !!! Ar trebui să ne facem dreptate singuri . Ori cu ei ori fără ei , tot una e ! Cunosc mai multe cazuri de neglijare în legătură cu acești borâți de țigani !”

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Facebook tanar amendat pentru comentariu pe Facebook
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 ian 13:09
Răspunde | Votează email 0 email
dan
Da Le este frica pentru viata lor!mai ales de tigani!
1
EUR
4.6671
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H