Tânăr rănit şi transportat la spital după ce s-a prăbuşit cu parapanta

Un tânăr a fost transportat la spital cu traumatisme multiple după ce s-a prăbuşit cu parapanta de pe un deal din localitatea arădeană Şiria, duminică după-amiază. Incidentul a avut loc la Cetatea Şiria, aflată la o altitudine de peste 500 de metri, de unde se lansează cu parapanta vizitatori însoţiţi de antrenori.

29 iul. 2018, 13:54
Tânăr rănit şi transportat la spital după ce s-a prăbuşit cu parapanta

Tânărul parapantist are multiple traumatisme și a fost transport la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad. „La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD, terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad. Au găsit o persoană de aproximativ 20 de ani, bărbat cu multiple traumatisme în urma unui accident de parapantă. I s-au acordat îngrijiri medicale conform procedurilor și a fost transportat în viață la UPU Arad”, a precizat George Pleșca, purtător de cuvânt Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a fost solicitat sprijin pentru un tânăr de 20 de ani care s-a prăbuşit cu parapanta.

”S-a deplasat echipajul SMURD, cu terapie intensivă mobilă, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad. A găsit o persoană de aproximativ 20 de ani, bărbat, cu multiple traumatisme în urma unui accident de parapantă. I s-au acordat îngrijiri medicale conform procedurilor, iar victima a fost transportată în viaţă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad”, a declarat Pleşca.