Detalii şocante despre românul condamnat la moarte în Malaezia. Este pregătit pentru execuţie

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, a ajuns într-o stare deplorabilă după ce a fost transferat la penitenciarul unde deţinuţii sunt pregătiţi pentru execuţie. A slăbit extrem de mult, trăieşte printre şobolani şi se teme că în orice clipă ar putea fi ucis de colegii deţinuţi înainte să fie executat prin spânzurare, așa cum a decis instanța. 

21 mai 2015, 08:53
Detalii şocante despre românul condamnat la moarte în Malaezia. Este pregătit pentru execuţie

Tânărul de 22 de ani a fost prins pe un aeroport din Malaezia cu o cantitate mare de droguri, a fost judecat şi condamnat la moarte prin spânzurare, informează România TV. Între timp a fost mutat la un alt penitenciar, unde condiţiile sunt foarte greu de suportat, după cum susţine familia tânărului. 

Citeşte şi Românul condamnat la moarte în Malaezia, vizitat de tată

Ionuţ Gologan şi-a sunat tatăl şi i-a spus plângând că se află alături de deţinuţi periculoşi şi că poate fi în orice clipă omorât de colegii de celulă. 

Citeşte şi Ionuţ Gologan, condamnat la moarte, în Malaezia, pentru trafic cu droguri, este mutat în altă închisoare

I-a mai spus că în sala de mese mişună şobolanii, dar şi numeroase alte insecte. Familia lui Ionuţ Gologan a făcut apel şi aşteaptă acum ca instanţa să ia o decizie. Tatăl lui face eforturi disperate pentru a-l aduce în ţară, ca să îşi execute aici pedeapsa. În acest sens i-a trimis o scrioare chiar şi preşedintelui Klaus Iohannis.