Tânără umilită şi dezbrăcată în plină stradă, în Ploieşti. A fost victima unei răzbunări amoroase

O tânără din Ploieşti care a fost dezbrăcată, vineri seara, de către două prietene, şi aruncată în stradă, a fost victima unei răzbunări amoroase. Tinerele audiate le-au declarat poliţiştilor că au vrut să se răzbune pe victimă deoarece are o relaţie cu iubitul uneia dintre ele.

13 aug. 2017, 12:16
Tânără umilită şi dezbrăcată în plină stradă, în Ploieşti. A fost victima unei răzbunări amoroase

Poliţiştii din Prahova au început o anchetă şi au deschis un dosar penal în cazul a două adolescente care au dezbrăcat o tânără şi au aruncat-o în stradă, agresoarele fiind audiate, duminică, la Secţia 2 din Ploieşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii Secţiei 2 din Ploieşti le audiază, duminică, pe cele două adolescente care vineri seară au dezbrăcat o prietenă, într-o maşină, şi apoi au aruncat-o în stradă.

Incidentul s-a petrecut în zona de nord a Ploieştiului. ”Cele două tinere, ambele în vârstă de 18 ani, sunt audiate. Se fac cercetări, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat Popescu.

În faţa anchetatorilor, cele două tinere au declarat că au recurs la acest gest ca răzbunare, victima fiind acuzată că are o relaţie amoroasă cu iubitul uneia dintre ele, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Gelozia nu înseamnă iubire. Vezi ce simte în realitate un om gelos şi de unde vine acest sentiment

Potrivit unor surse judiciare, cele două au povestit că s-au întâlnit cu tânăra de 20 de ani şi au „păcălit-o” să facă videochat în maşina în care se aflau, iar după ce aceasta s-a dezbrăcat, au dat-o jos din maşină.

Iniţial, tânăra care a fost dezbrăcată a declarat că totul a pornit de la o datorie. Jandarmii stabiliseră că fata împrumutase două tinere cu o sumă de bani, respectiv 400 de lei, în urmă cu trei săptămâni. Acestea din urmă, au sunat-o sub pretextul că vor să-i restituie banii. După ce au discutat într-o maşină, tânăra de 20 de ani a fost dezbrăcată şi obligată să coboare din maşină.