Tânărul care a ameninţat pe Facebook că va arunca femei în faţa metroului a fost internat la Psihiatrie

Ionuț Enache, bărbatul din Dâmbăviţa poreclit "Colonelu Morteni" şi care făcea amenințări pe Facebook, spunând că va arunca femei în fața metroului, a fost internat la Psihiatrie.

24 ian. 2018, 16:37
Tânărul care a ameninţat pe Facebook că va arunca femei în faţa metroului a fost internat la Psihiatrie

Ionuț Enache a fost reținut de Poliție în urmă cu două zile, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de amenințare și de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul a postat ameninţări pe Facebook inclusiv la adresa unor copii.

Panică în Capitală. Un bărbat a ameninţat pe Facebook că va arunca cel puţin o femeie în faţa metroului

„Împotriva bărbatului din Morteni, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost dispusă măsura internării medicale provizorii nevoluntară până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii”, se arată în comunicatul IJ Dâmboviţa.

Amenințarea tânărului vine la câteva luni după tragedia de pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, atunci când Magdalena Șerban a împins-o pe Alina Ciucu în faţa metroului. Femeia a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.