Tăriceanu: Este posibil ca Partidul Reformator Liberal să facă parte din noul guvern

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, proaspăt demisionat din PNL, a declarat că noua sa formaţiune politică, Partidul Reformator Liberal ar putea face parte din guvernul Victor Ponta. Tăriceanu susține că nu este în măsură să facă racolări din PNL, dar lansează o invitație deschisă foștilor colegi să i se alăture în noul partid.

RomaniaTV.net
27 feb. 2014, 16:59
Tăriceanu: Este posibil ca Partidul Reformator Liberal să facă parte din noul guvern

„Nu sunt în situația de a face un racolaj printre foștii mei colegi, dar cei care vor veni să mi se alăture sunt bineveniți”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Întrebat dacă ar putea face parte din noul guvern, Tăriceanu a răspuns: ” Eu nu voi prelua nici o funcţie guvernamentală, nici de ministru, nici altă funcţie. Este posibil ca unii dintre colegii mei să primească niște funcții ministeriale, dar eu nu vizez așa ceva. După ce am fost într-o funcție înaltă în stat, nu sunt în situația de a vâna funcții. În momentul în care am pornit pe un drum, este bine să ne vedem de drum. Alţi colegi de-ai mei ar putea, dar nu vă pot da, deocamdată, alte detalii, din păcate”, a declarat Tăriceanu, România TV.

De asemenea, Tăriceanu a spus că există posibilitatea ca noua sa formaţiune să participe la alegerile europarlamentare, împreună cu PSD, pe liste comune.