Tatăl Gabrielei Cristea, mesaj DUR în direct pentru fiica sa

Relaţia dintre Gabriela Cristea şi tatăl ei continuă să fie aproape inexistentă! Bolnav şi singur, Eugen Cristea i-a transmis fiicei sale un mesaj dur.

RomaniaTV.net
03 mart. 2015, 14:26
Tatăl Gabrielei Cristea, mesaj DUR în direct pentru fiica sa

Au trecut cinci ani de când s-a stins mama Gabrielei. Eugen Cristea a plâns-o din tot sufletul, iar acum singura lui alinare este să-i viziteze locul de veci. Bărbatul se simte singur. Cu Gabriela nu a mai vorbit de 22 de ani, iar cu Emil, băiatul său, relaţia este la fel de şubredă.

„Dacă se va întâmpla să am un deces nu-i doresc la căpătâiul meu, nici pe unul din ei. Noi am crescut doi duşmani, deci doi duşmani, nu e nicio diferenţă între băiat şi fată sau fată şi băiat. Sunt duşmani. Maica-sa din cauza lor a murit. Plângea maică-sa şi zbiera în spital: ‘Gabriela, vino să mă vezi fetiţa mea!'”,a spus Eugen Cristea la Antena Stars. 

Gabriela Cristea va TURBA de FURIE! Iată ce a făcut Tavi Clonda în PLINĂ zi

Cu durere în suflet, Eugen Cristea nu-şi doreşte de la Gabriela decât să meargă la mormântul mamei sale.

„Dacă nu are bani, îi dau eu bani să se ducă la maică-sa la mormânt, atât îmi doresc. Nu-mi doresc absolut nimic de la ea. Să-i aprindă şi ei lumânări acolo”, a spus Eugen Cristea care a remomorat, cu lacrimi în ochi, momentul în care Gabriela Cristea a plecat de acasă.

„A venit de la spital, am stat, nu ne-am certat. Deci am avut o discuţie, am rugat-o să stau de vorbă cu băiatul cu care era atunci, ea a înţeles că nu este cazul, a plecat după el la Constanţa. Ea a venit, şi-a pregătit lucrurile, nici nu ne-a băgat în seamă, mă rog, problema ei şi plecată a fost”, a povestit bărbatul.

Cu toate că inima îi e suferindă, Eugen Cristea îşi priveşte fiica la televizor şi este încântat de alegerea pe care a făcut-o în dragoste. Tatăl Gabrielei îl consideră pe Tavi Clonda ginerele lui.

„Păi un mesaj i-aş transmite. Nu am nevoie de nimic de la ea. Dacă se întâmplă, nu-mi doresc să ajungă la căpătâiul meu, însă în schimb mesajul de suflet este ăsta. Să aibă grijă să respecte. Ea ştie cum am trăit eu cu maică-sa. Aşa să trăiască şi ea cu băiatul cu care este acum pentru că mă uit, mă uit mai mult la el nu la ea, că ea ne-a făcut rău. Îl respect şi îl consider, chiar îl consider ginerele meu. Chiar este o rugăminte. Să aibă grijă de soţul ei sau nu ştiu cum să-i spun. Eu am înţeles că ei s-au şi cununat. Este un băiat deosebit, chiar am mare plăcere să-l văd tot timpul la televizor şi se vede că-i sclipesc ochii, că-i lucesc ochii. E îndrăgostit. Şi ea, dar el e peste, peste măsură”, a spus tatăl Gabrielei Cristea.