Tatăl femeii ucise la coafor, momente dramatice: Băieţelul mi-a spus că vrea să mai meargă acasă, să o mai mângâie o dată pe mama lui

Momente sfâşietoare la înmormântarea Alexandrei, tânăra ucisă de militar într-un coafor din Titu. Tatăl fetei, prăbușit de durere, face mărturii impresionante.

27 ian. 2018, 15:03
Tatăl femeii ucise la coafor, momente dramatice: Băieţelul mi-a spus că vrea să mai meargă acasă, să o mai mângâie o dată pe mama lui

Alexandra, tânăra omorâtă într-un coafor de iubitul gelos, a fost condusă pe ultimul drum. Tatăl femeii povesteşte clipele dramatice prin care trece întreaga familie, mai ales cei doi copii ai tinerei ucise.

„Am fost la ei (n.r. poliţişti) să cer lămuriri, m-au ignorat, m-au tratat ca pe ultimul om (…) Nu mi-a spus, de certuri ştiu… că se mai certau, a fost batută, a fost dus de jandarmi acolo, scos pe uşa din spate de poliţişti. Ce să mă întrebe nepoţica?! Are 3 ani, încă nu ştie nimic. Ce să-i spun eu ei?! Să-i spun că tatăl ei a omorât-o pe mama ei?!  Unde şi cu ce pleacă în viaţă ea? Cu ce pleacă în viaţă ea, că ea nu ştie absolut nimic, doar baiatul ştie că mama lui a plecat la îngeri şi că va ieşi seara şi se va uita în sus şi va vorbi cu ea. Băieţelul lui Alexandra a fost aici la maică-mea şi a zis că mai vrea să meargă acasă să o mai mângâie o dată pe mama lui şi să o mai pupe, chiar dacă e rece, că el se va duce pe fiecare seară să vorbească cu ea”,  a povestit tatăl femeii ucise.

Magistraţii Tribunalului Militar au decis, miercuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a militarului care şi-a ucis iubita într-un coafor din localitatea Titu, judeţul Dâmboviţa.

Noi detalii despre criminalul din coafor, militarul a fost suspendat. Ultima testare psihologică, făcută cu câteva luni în urmă

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, şi-a urmărit, marţi după-amiază, concubina până la un coafor din localitatea Titu, a intrat după ea şi a înjunghiat-o.

Femeia, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată la spital, dar nu a putut fi salvată şi medicii au declarat decesul.

Militarul, originar din localitatea Lunguleţu, trăia de mai mult timp cu tânăra în concubinaj, cei doi având împreună un copil minor.

Sursele judiciare au precizat că recent între cei doi au apărut neînţelegeri.

După comiterea faptei militarul s-a predat la Poliţie, iar cazul a fost preluat de Parchetul Militar care a deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru infracţiunea de omor.

Verificări la Poliţia Titu, după ce plângerile făcute de fosta soţie a plutonierului care şi-a ucis iubita au rămas nesoluţionate