Tatăl studentei moarte în Apuseni: Ea mai putea fi SALVATĂ. Fata mea a fost LĂSATĂ SĂ MOARĂ

Deşi aflat în stare de şoc, medicul erou le-a povestit rudelor tinerei ce s-a întâmplat în ziua accidentului. Radu Zamfir era modelul Aureliei Ion în cariera sa de medic. Tatăl fetei face acuzaţii grave la adresa autorităţilor şi spine că fiica sa a fost lăsată să moară.

RomaniaTV.net
28 ian. 2014, 14:12
Tatăl studentei moarte în Apuseni: Ea mai putea fi SALVATĂ. Fata mea a fost LĂSATĂ SĂ MOARĂ

Deşi nu a reuşit să o salveze pe tânără în urma tragicului accident din Apuseni, medicul Radu Zamfir a păstrat legătura cu familia fetei de 23 de ani. Chiar şi în stare de şoc, i-a vizitat pe părinţii Aureliei şi le-a povestit ce s-a întâmplat în ziua tragediei.

Între timp, tatăl studentei a lansat acuzaţii fără precedent. „Aura seamănă cu mine, era dintr-o bucată. A fost singura persoană care mă punea la loc. Ea avea grijă de noi, de fraţii ei să înveţe, de mine să nu mai beau. Ea mai putea fi salvată. A supravieţuit mai multe ore. Doctorul Zamfir a avut grijă de ea. Îl respecta foarte mult, iar acum înţeleg şi de ce. Aurei nu îi plăcea celebritatea. Nu dorea sa se vorbeasca despre ea. Pe cei vinovati nu am sa îi las în pace. Sunt sigur ca Armata mă va susţine. Un om de-al lor a fost asasinat. Fata mea a fost lăsată să moară”, a declarat tatăl Aurei Ion, la Antena1

La rândul său, sora Aureliei, Mariana Ciucă a spus că „ea era foarte pasionată de expediţiile în cauză pentru ca câştiga foarte multă experienţă şi ştiu că îl aprecia foarte mult domnul Zamfir, era foarte încântată de dânsul pentru că avea experienţă şi ea vroia să fure meseria”.

Aurelia Ion şi-a pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni în care se afla împreună cu un echipaj medical a aterizat forţat în munţii Apuseni. În acelaşi accident a decedat şi Adrian Iovan, pilotul aflat la manşa aeronavei.