Taximetrist mort în accident, la Botoşani. A intrat cu maşina într-un microbuz de persoane

Şoferul unui taximetru din municipiul Botoşani a murit, duminică după-amiază, după ce a intrat cu maşina de serviciu într-un microbuz de transport persoane, accident soldat şi cu rănirea a trei călători. În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că taximetristul circula cu viteză.

16 iul. 2017, 15:35
Taximetrist mort în accident, la Botoşani. A intrat cu maşina într-un microbuz de persoane

Potrivit informaţiilor oferite de către poliţişti, accidentul s-a petrecut în apropierea unui sens giratoriu de la intrarea în municipiul Botoşani dinspre judeţul Iaşi, de pe drumul european E 58, după ce şoferul taxiului a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii din cauza vitezei cu care circula.

În aceste condiţii, bărbatul de 35 de ani aflat la volanul maşinii de serviciu a pătruns pe sensul opus de mers, unde s-a izbit puternic cu partea laterală dreapta a autoturismului de un microbuz care făcea o cursă regulată de transport călători pe ruta Botoşani – Copălău.

Citeşte şi Cristian Hrubaru, rănit într-un accident de motocicletă

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, conducătorul taxiului a murit la locul accidentului. De asemenea, trei pasageri din microbuz au fost răniţi, aceştia fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani”, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Botoşani, Cătălina Federciuc.

În momentul producerii accidentului, în microbuzul de transport persoane se aflau 13 pasageri.

Traficul rutier pe E 58 a fost blocat aproximativ 15 minute pentru ca poliţiştii să poată face cercetările la locul accidentului.