Tentativă de asasinat asupra unui cunoscut actor de la Hollywood. Acesta a fost înjunghiat de mai multe ori

Actorul american Corey Feldman, cunoscut mai ales pentru rolurile din filme pentru copii precum Gremlins (1984), The Goonies (1985) sau Stand by Me (1986), a fost înjunghiat de mai multe ori în timp ce se afla pe stradă, în Los Angeles.
Iulian Tudor
28 mart. 2018, 14:31
Tentativă de asasinat asupra unui cunoscut actor de la Hollywood. Acesta a fost înjunghiat de mai multe ori

Fostul star al filmelor pentru copii, Corey Feldman, acum în vârstă de 46 de ani, se află în stare stabilă într-un spital din Los Angeles. El a povestit că trei oameni s-au apropiat de el, doi i-au distras atenţia bodyguard-ului său, iar unul l-a înjunghiat. Corey Feldman s-a născut pe 16 iulie 1971 şi a fost un copil-minune al Hollywood-ului, devenind un star în că din anii ’80. Ultimul film în care joacă actorul, Corbin Nash, un thriller, va apărea pe ecranele din SUA pe 20 aprilie.

Corey Feldman a mai fost în atenţia opiniei publice şi în urmă cu două luni, când poliţia a deschis pe numele său o anchetă, în urma unei plângeri făcute de o femeie care îl acuza de hărţuire sexuală. Pe de altă parte, în noiembrie 2017, Feldman a depus o reclamaţie privind faptul că a fost abuzat sexual, poliţia din Los Angeles deschizând o anchetă în acest sens. Însă ancheta a fost la scurt timp închisă, pentru că faptele fuseseră prescrise.

Feldman a depus reclamaţia la patru ani după ce a lansat autobiografia „Coreyography”, în care a povestit că el şi prietenul său bun dintr-o perioadă Corey Haim au fost abuzaţi sexual, pe când aveau 11 ani, de mai mulţi bărbaţi din industria de divertisment. Haim a murit din cauza unei pneumonii în 2010, la vârsta de 38 de ani. Invitat, în noiembrie 2017, în emisiunea TV „The Dr. Oz Show”, Feldman a mărturisit că a fost violat în 1993, în Santa Barbara, însă poliţia locală declara că nu are niciun document în acest sens.

În decembrie, People a confirmat că există înregistrări audio din 1993, la poliţia din Santa Barbara, în care Feldman îi numeşte pe cei care l-au abuzat sexual. Acele înregistrări au fost predate poliţiei din Los Angeles. În timpul procesului lui Michael Jackson din anul 2005, Feldman a declarat într-un interviu că starul i-a arătat fotografii obscene. Feldman a fost citat ca martor la proces. În iunie 2008, a declarat că a fost molestat pe când era copil. Deşi, iniţial, s-a speculat că agresorul era Michael Jackson, Feldman a infirmat acest lucru, dezvăluind că făptaşul era chiar asistentul său.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost nevoie de un ghid pentru a-l consuma
Capital.ro
Rămas bun, maestre! A murit marele actor. Și-a luat adio
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
Este anunțul zilei pentru milioanele de români care au credite în LEI!
Adevarul
Coșmarul prin care a trecut un culturist: a pierdut zeci de kilograme în 35 de zile. „Corpul meu a început să se mănânce singur”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Cătălin Bordea, bântuit de fosta soție. Ce le-a interzis prietenilor
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Oana Roman a făcut o gafă colosală şi a fost taxată imediat: 'Se vede clar că e jeg'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Ciclonul care a lovit Europa se apropie de România: Meteorologii ANM anunță ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină
Capital.ro
Românii sunt obligați să declare. Au termen doar 30 de zile. Statul a impus amenzi
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
"Te iubesc, îngerul meu". Mesajul cutremurător al mamei Ioanei Beatrice, tânăra ucisă de proprietarul magazinului în care muncea. Familia fetei se pregătește pentru procesul criminalului 
substantial.ro
Șoc în Cluj-Napoca: Turiste britanice surprinse de prețurile ridicate la cafea comparativ cu veniturile românilor
MediaFlux
A MURIT PREȘEDINTELE într-un ACCIDENT AVIATIC! Informația, confirmată OFICIAL
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'