Teo, ACCIDENT de maşină pe litoral. Vezi ce vedetă i-a făcut praf automobilul

Teo a circulat în ultimele zile mai mult cu maşinile colegilor care au însoţit-o la mare pe perioada în care emisiunea ei se realizează pe litoral. Iar motivul este acela că automobilul său a fost lovit în parcarea hotelului unde este cazată vedeta TV.

RomaniaTV.net
21 iul. 2014, 12:14
Teo, ACCIDENT de maşină pe litoral. Vezi ce vedetă i-a făcut praf automobilul

Teo Trandafir se simte minunat la mare, de unde îşi face emisiunea peste vară, dar totul a fost umbrit de faptul că vedeta s-a trezit cu maşina stricată, după ce un coleg de breaslă i-a lovit-o în parcare. Cel vinovat de incident este chiar Luis Lazarus, dar Teo nu a vrut să facă valuri, scrie wowbiz.ro.

„E adevarat! Masina mea a fost lovita in parcare de Luis, insa nu pot spune ca a fost o mare drama! Omul a fost de bun-simt si m-a sunat imediat ce a avariat Mitsubishi-ul meu! Si-a cerut scuze si a incercat sa imi explice ce s-a intamplat, apoi s-a oferit sa rezolve el totul! Cum era si normal, l-am inteles si i-am spus sa nu isi faca probleme, intrucat astfel de lucruri se pot intampla oricui”, a declarat Teo Trandafir.

Potrivit sursei citate, maşina lui Teo are o aripă înfundată şi a fost adusă la Bucureşti pentru a fi băgată în service.