Teo Trandafir este DEVASTATĂ. „În ultimii ani, era de multe ori un om trist şi răzvrătit”

Moartea surprinzatoare a lui Gyuri Pascu in urma unui infarct a cutremurat lumea mondena din Romania. Iubit si, totodata, controversat, artistul a lasat la plecare un mare gol in suflete tuturor.

26 sept. 2016, 08:58
Teo Trandafir este DEVASTATĂ. „În ultimii ani, era de multe ori un om trist şi răzvrătit”

Teo Trandafir isi aminteste de un Gyuri Pascu jovial, dar si de o persoana care se transformase spiritual in ultimii ani.

Fosta soţie a lui Ioan Gyuri Pascu, mesaj cutremurător pe Facebook

„L-am cunoscut pe Gyuri prin ’92, inca din perioada in care lucram la Tele7abc si director era Ghighi Bejan de la „Divertis”. Pascu era pe atunci vedeta incontestabila a grupului, iar eu am avut ocazia sa interactionez de multe ori cu el. Era un om fericit, glumet, plin de viata. Un an mai tarziu, s-a casatorit si cu Dana, pe care a iubit-o enorm  si parea ca nimic nu ii va schimba starea de bine.

Din pacate, in ultimii ani, se schimbase, a divortat si s-a retras intr-o lume ciudata. Purta amulete la gat si mergea pe latura spirituala a lucrurilor… Era de multe ori trist sau razvratit si nu am putut sa imi dau seama de ce ajunsese asa, intrucat, atunci cand ne intalneam absolut intamplator, ne aflam in locuri galagioase si nu puteam intra in amanunte.

Tin minte ca ne-am vazut ultima oara la un concert TAXI, si am vorbit putin. Era un pic acid, probabil marcat de problemele pe care le avea. Mi-a placut insa intrevederea cu el pentru ca avea acel talent de a te face sa zambesti, in plus, era un om foarte talentat si inteligent. Imi pare rau ca acum vorbesc despre Gyuri la trecut, dar am sa raman in suflet cu „Balada Shogunului” si cu spectacolele sale de neuitat, in care publicul il aplauda in picioare. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aiba grija de el acolo unde e acum”, a declarat Teo Trandafir pentru WOWbiz.ro.