Teoria CONSPIRAŢIEI: Marilyn Monroe pare să fi fost ucisă la comanda lui Kennedy

Marilyn Monroe a fost ucisă din ordinul lui Bobby Kennedy, fratele carismaticului preşedinte, fiindcă intenţiona să dezvăluie detalii picante din viaţa familiei sale.

18 mai 2014, 10:37
Teoria CONSPIRAŢIEI: Marilyn Monroe pare să fi fost ucisă la comanda lui Kennedy

Dezvăluirile se regăsesc într-o carte scrisă de doi jurnalişti de investigaţie americani. Ei spun că Bobby Kennedy l-ar fi avut complice pe psihiatrul actriţei, care i-ar fi făcut o injecţie letală chiar în inimă. La începutul anilor 60, Marilyn se iubea cu preşedintele Kennedy, dar şi cu fratele lui. Când Bobby a încercat să se îndepărteze de Marilyn, aceasta a ameninţat că va da în vileag tot, iar asta pare să-i fi adus sfârşitul, potrivit Guardian.

Citeşte şi Imagini nemaivăzute până acum. SEX-TAPE EXPLOZIV între Marilyn Monroe şi fraţii Kennedy

Jay Margolis si Richard Buskin spun că asasinatul a fost comandat chiar de către Robert Francis „Bobby” Kennedy, fratele mai mic al preşedintelui SUA, John Fitzgerald Kennedy. Cartea „The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed” prezintă informaţii necunoscute până astăzi. Astfel, cei doi susţin că Marilyn era pe cale să divulge secrete terifiante în legătură cu preşedintele SUA, informaţii pe care ea le-ar fi scris într-un jurnal.

Mai mult, Bobby ar fi acţionat împreună cu cumnatul său şi cu psihiatrul actriţei, doctorul Ralph Greenson. Acesta din urmă i-ar fi făcut lui Marilyn o injecţie direct în inimă, care i-a fost fatală cu toate că iniţial, s-a crezut că Greenson a încercat să o salveze. Într-un final, Lawford a avut apoi mustrări de conştiinţă în legătură cu ceea ce a facut şi a început să îşi spună secretul.

Citeşte şi Citate inspiraţionale de la Marilyn Monroe

În acelaşi timp, asistentul de pe ambulanţă a declarat de asemenea că l-a vazut pe psihiatrul vedetei cum îi injecta pacientei direct în inimă o soluţie nediluată de pentobarbital într-un mod atât de brutal încât i-a rupt o coastă. Doctorul fusese pus de familia Kennedy sa aiba grija de Marilyn la casa acesteia.

Fratele liderului de la Casa Alba avusese o relatie cu Marilyn in anul 1962, dupa ce incercase sa o convinga sa nu il mai sune pe J.F. Kennedy. Cei doi erau indragostiti si planuiau sa se casatoreasca. Bobby a dat inapoi si a infuriat-o pe Marilyn, ea incepand sa ameninte cu dezvaluiri incendiare. Bobby Kennedy si doctorul Greenson au fost vazuti impreuna de martori intrand in locuinta ei in ziua in care vedeta a murit.

Citeşte şi Dosarele medicale cu operaţiile estetice ale actriţei Marilyn Monroe, scoase la licitaţie

Bobby Kennedy era hotarat sa ii inchida gura, indiferent de consecinte. A fost cel mai nebunesc lucru pe care l-a facut, iar eu am fost destul de nebun sa las asa ceva sa se intample„, a marturisit Lawford, despre ceea ce s-a petrecut in 1962.

Mai mult, totul a fost muşamalizat astfel încât să pară că Marilyn a murit în urma unei supradoze, cu toate că lângă patul ei nu s-au găsit urme de vomă, fapt specific unor asemenea situaţii.