Testul amprentei: Vezi care seamănă cu a ta si verifica rezultatul

Nu doar forma feţei ori cea a unghiilor poate să dezvăluie informaţii interesante despre caracterul unei persoane, ci şi amprentele ei (numite şi dermatoglife), motiv pentru care cititul în palmă capătă o imagine modernă de acum încolo, completând vechile semne.

RomaniaTV.net
20 ian. 2016, 13:33
Testul amprentei: Vezi care seamănă cu a ta si verifica rezultatul

Iti propunem sa incerci un test cu amprente care te va ajuta sa iti descoperi calitatile, preferintele, dar si potentialul pe care il ai in viata.

Tot ce trebuie sa faci este sa examinezi modelul de pe degetele mainii drepte si sa le compari cu desenele de mai jos. Retine numarul care se apropie cel mai mult de ceea ce ai tu si citeste ce spune despre tine acest test cu amprente.

1. Model de ancora simplu

Acest tip de amprente spune despre tine ca esti o persoana muncitoare, bine organizata si cu o puternica dorinta de a reusi in viata. Te implici cu pasiune in tot ceea ce faci si nu obisnuiesti sa te plangi de nimic. Tu te numeri printre acei oameni care au capul pe umeri, respecta regulile si nu isi asuma riscuri fara sa fie siguri de situatia respectiva.

2. Model de ancora complex

Acest model dezvaluie despre tine ca esti o fire impulsiva si cu o imaginatie bogata. Nu iti este teama de obstacole, nici de provocari, asa ca esti mereu dispusa sa iti asumi riscuri, cu atat mai mult daca rezultatele se anunta a fi unele extrem de avantajoase. Desi esti o fire sociabila si spontana, ai si momente in care preferi sa te ascunzi in carapacea ta si sa uiti de toata lumea.

Citeşte şi  Testul PUNCTULUI roşu dezvăluie cât eşti de IMPULSIV

3. Model circular ulnar

Esti o persoana calma, placuta, careia nu ii place sa se streseze cu ceea ce nu merita atentie. Nu esti in mod special o persoana organizata, cu planuri bine intocmite, ci preferi sa lasi lucrurile sa se rezolve de la sine. Iti place sa observi ceea ce se intampla in jurul tau si sa actionezi doar dupa ce esti sigura ca vei avea ceva de castigat.

4. Model circular radial

Daca ai acest tip de amprente, ai o fire opusa celor care au modelul circular ulnar pe degetele lor. Iubesti independenta si nu iti este teama sa iti ceri drepturile, ceea ce te transforma intr-un lider adevarat. De asemenea, esti o persoana curioasa, spontana si o buna observatoare. Obisnuiesti sa ii judeci pe cei din jurul tau, cu atat mai mult daca si ei te-au criticat vreodata.

Citeşte continuarea pe divahair.ro