Ţii un pahar de apă noaptea lânga pat? Cât de periculos este să faci asta

Intotdeauna inainte de culcare este normal sa pregatim un pahar de apa daca simtim nevoia sa bem la miezul noptii. Acesta este un obicei care indiferent unde ne aflam, l-am invatat de la parintii si bunicii nostri.

22 oct. 2015, 18:56
Ţii un pahar de apă noaptea lânga pat? Cât de periculos este să faci asta

In timp ce dormim, consumam rezervele de apa ale corpului și din acest motiv atunci cand ne trezim in zori, primul gand este de a bea un pahar racoritor de apa, iar acest lucru este cea mai periculoasa greseala pe care o putem face.

Potrivit Dr. Kellogg Schwab, director al Johns Hopkins University Institutul de apa, acest pahar de apa este lasat in aer liber, la temperatura camerei. Se trece printr-un proces de invazie a microorganismelor toata noaptea. In timp ce apa tratata contine clor, care controleaza prezenta acestor comunitati mici, la temperatura camerei, ei incep sa se multiplice rapid.

Si daca analizam profund aceasta problema, ne dam seama ca, atunci cand lasam un pahar de apa descoperit toata noaptea, acesta este expus la praful care circula un camera toata noaptea, asa cum este expus la dioxid de carbon, care este cel mai important factor care formeaza germenii din apa, iar apoi prin urmare, scade pH-ul si aroma apei se modifica.

Mai multe detalii pe bewoman.ro