Băgat în SPITAL de poliţişti. Bărbat legat de CALORIFER şi bătut cu BESTIALITATE în secţie

Un bărbat în vârstă de 61 de ani acuză oamenii legii din Timişoară că l-au bătut, până ce l-au băgat în spital cu multiple traumatisme. Timişoreanul susţine că a fost legat de caloriferul din secţia de poliţie şi bătut până şi-a pierdut cunoştiinţa. Reprezentanţii Poliţiei din Timiş au o cu totul altă versiune.

13 oct. 2013, 09:51
Băgat în SPITAL de poliţişti. Bărbat legat de CALORIFER şi bătut cu BESTIALITATE în secţie

Bărbatul susţine că iniţial a fost agresat în propria curte, după care a fost dus la secţia 3 de Poliţie Timişoara, unde a fost legat de calorifer şi lovit până la inconştienţă. O ambulanţă SMURD l-a transportat de urgenţă la spital.

„Mi-au dat cu piciorul în poartă şi au intrat în curte. Mi-au dat două picioare în gură şi mi-au pus cătuşele. Am mers la secţie unde m-au legat de calorifer, mi-au turnat apă pe mine şi m-au bătut. Am picioarele rupte, coastele. Mă doare capul şi am ameţeli. O să-i dau în judecată”, a declarat bărbatul bătut, la România TV.

Poliţia Timiş prezintă o versiune diferită a evenimentelor.

„Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că, pe strada Lămâiţei, un bărbat ameninţă două persoane cu acte de violenţă. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au luat legătură cu reclamantul, un poliţist aflat în timpul liber, care le-a relatat faptul că, atât el cât şi prietena sa, au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de un vecin al fetei. În urma verificărilor, poliţiştii l-au depistat pe G. Tudor, de 61 de ani, indicat de reclamant ca fiind persoana care le-a adus injurii şi ameninţări. În urma audierilor, poliţiştii au stabilit că G. Tudor i-ar fi amenintat cu acte de violenţă pe cei doi tineri, folosindu-se de un topor şi o furcă şi, totodata, ar fi distrus poarta de acees în curtea casei fetei cu una din unelte.Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninaţare, port ilegal de arma alba si distrugere”, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Bărbatul a depus plângeri împotriva poliţiştilor bătăuşi. Superiorii poliţiştilor au deschis o ancheta internă.

CITEŞTE ŞI Momente care fac să-ţi stea INIMA-N LOC: Cum a scăpat un bărbat de poliţişti şi era să dea de MOARTE

Victima s-a ales cu dosar penal pentru că l-ar fi ameninţat cu un topor şi o furca pe vecinul său poliţist.

„S-a stabilit că bărbatul, sub influienţa băuturilor alcoolice ar fi ameninţat cu acte de violenţă folosindu-se de un topor atât pe poliţist şi prietena acestuia şi totodată ar fi distrus poarta de acees în curtea fetei”, a declarat reprezentantul IPJ Timiş, Mirela Drăghicioiu.