Tineri încătuşaţi la concertul aniversar Phoenix de la Timişoara

Incident neplăcut la concertul aniversar Phoenix, care a avut loc la Timişoara! Jandarmii au intervenit şi au pus la pământ doi tineri care consumaseră prea mult alcool. Au refuzat să se legitimeze şi chiar i-au înjurat pe oamenii legii.  

RomaniaTV.net
03 iun. 2017, 13:43
Tineri încătuşaţi la concertul aniversar Phoenix de la Timişoara

Au fost momente şocantea în Piaţa Libertăţii din Timişoara după ce doi tineri au fost luaţi pe sus de jandarmi şi încătuşaţi. Oamenii legii s-au chinuit minute în şir să-i imobilizeze. 

După ce l-au imobilizat pe primul tânăr, jandarmii l-au pus la pământ şi pe prietenul lui care a început să îi înjure pe oamenii legii. Însă, nu s-a terminat totul aici. Cel de-al doilea tânăr a inceput apoi sa se lupte cu oamenii legii pentru a scăpa. În tot acest timp sute de oameni, printre care şi mulţi copii au asistat şocaţi la tot ce s-a întâmplat. 

Potrivit celor care au asistat la incident, tinerii au fost reclamați jandarmilor de către un alt spectator, care ar fi sesizat că aceștia sunt băuți.

„Erau în stare de ebrietate cei doi tineri și nu sunt acceptați în astfel de locații. Îi deranjau pe ceilalți spectatori. Au fost luați pe sus. Mai mult ca sigur au fost conduși la noi la sediu”, a declarat, pentru tion.ro, Cristian Marc, purtătorul de cuvânt al IJJ Timiș. Conform acestuia, cei doi au fost sancționați pentru adresare de injurii și refuz de legitimare cu 1300, respectiv 1000 de lei.

Concertul aniversar Phoenix a fost organizat de Primăria Timișoara în Piața Libertății și a costat 20.000 de euro. Accesul spectatorilor a fost gratuit. Show-ul oferit de municipalitatea timișoreană în cinstea lui Nicu Covaci s-a suprapus cu a doua zi a Revolution Festival, eveniment care, de asemenea, a fost finanțat parțial de municipalitate cu 200.000 de euro.