Tolea Ciumac, plasat sub control judiciar pentru viol şi tâlhărie

Luptătorul Tolea Ciumac a fost reținut vineri de polițiștii ilfoveni, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și tâlhărie.  Tolea a fost dus în faţa procurorilor de la Buftea, dar după câteva ore de audieri, a fost lăsat în libertate, sub control judiciar.

RomaniaTV.net
16 iul. 2016, 09:55
Tolea Ciumac, plasat sub control judiciar pentru viol şi tâlhărie

În cursul zilei de ieri, polițiștii ilfoveni au reținut un bărbat în vârstă de 42 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și tâlhărie. La data de 15 iulie, ora 16,05, o persoană sex feminin a sesizat prin 112 faptul că a fost violată și tâlhărită de un bărbat de 42 de ani, într-o pădure din apropierea orașului Otopeni. Imediat polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma primelor verificări a fost identificat cel în cauză„, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Potrivit unor surse din IPJ Ilfov, bărbatul în cauză ar fi luptătorul Tolea Ciumac.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, viol și tâlhărie, urmând să fie prezentat în cursul zilei de sâmbătă Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propunere de arestare preventivă.