Plăcerile miliardarilor. Top 10 cele mai frumoase femei care au trecut prin patul lui Donald Trump FOTO

Donald Trump este unul dintre favoriţii republicanilor pentru alegerile prezidenţiale care vor avea loc în SUA, în luna noiembrie. Afacerist de succes, cu o avere estimată la 3-4 miliarde de dolari, Trump a devenit în timp una dintre personalităţile marcante ale showbiz-ului american şi l-au făcut irezistibil în faţa multor femei frumoase. Iată doar 10 dintre ele.
Filip Stan
20 feb. 2016, 18:20
Plăcerile miliardarilor. Top 10 cele mai frumoase femei care au trecut prin patul lui Donald Trump FOTO

10. Kara Young

Supermodelul Kara Young avea 32 de ani când a devenit marea dragoste a lui Donald Trump, după divorţul acestuia, în 2001, de Marla Maples. La vremea respectivă, ea a fost implicată fără voia sa într-un moment penibil, derulat în cadrul show-ului radio al lui Howard Stern. Invitat în studio era un editorialist din New York, AJ Benza, care la un moment dat a vorbit despre logodnica sa super-fierbinte, Kara Young. Spre stupefacţia lui Benza, Donald Trump a sunat imediat în emisiune, subliniind că are o relaţie cu Kara, iar aceasta este iubita lui.

9. Melania Knauss

Supermodelul sloven Melania Knauss a ajuns la New York în 1996 şi a ajuns repede în paginile revistelor de modă. Trump a cunoscut-o la o petrecere, iar din 1998 cei doi au început să iasă împreună. S-au logodit şase ani mai târziu, iar în ianuarie 2005, când Melania avea 35 de ani, s-au căsătorit. Ea a devenit cetăţean american în 2006, an în care a şi dat naştere unui băiat, Barron William Trump. Melania este actuala soţie a lui Donald Trump şi se spune că ei sunt perfect compatibili. În cazul în care Trump va câştiga alegerile din noiembrie ea va deveni Prima Doamnă a SUA, probabil cea mai frumoasă Primă Doamnă din istorie.

8. Gabriella Sabatini

Aventura sa cu Donald Trump a fost de scurtă durată, în 1989, când faimoasa jucătoare de tenis avea doar 19 ani, dar era deja pe locul 3 în clasamentul mondial. Potrivit presei mondene de peste Ocean, relaţia a durat doar o lună, Trump reîntorcându-se la amanta sa, Marla Maples. În ceea ce o priveşte pe Sabatini, aceasta s-a retras din tenis la doar 26 de ani, iar numele său a fost legat de mai multe aventuri amoroase pasagere dar celebre, inclusiv cu Ricky Martin şi Michael Bolton.

7. Rowanne Brewer

Fostă Miss Maryland, frumoasa Rowanne se iubea cu un cântăreţ de muzică rock din zona Baltimore când l-a cunoscut pe Donald Trump, în 1990. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment la Miami iar atracţia a devenit imediat irezistibilă, astfel că ei au plecat împreună de la petrecere, spre casa lui Trump, unde au făcut sex chiar în aceeaşi noapte, la doar câteva ore după ce s-au cunoscut. Trump a copleştit-o apoi cu daruri, dar relaţia toridă s-a stins amical, după câteva luni.

6. Ivana Zelnickova

Trump s-a însurat cu acest model ceh în anul 1977, cei doi rămânând căsătoriţi timp de 15 ani, timp în care li s-au născut doi fii şi o fiică. Ivana a devenit cetăţean american abia în 1988, la vârsta de 39 de ani. Căsătoria sa a fost zdruncinată puternic de relatările presei privitoare la relaţiile extraconjugale ale lui Donald cu Marla Maples. Cele două s-au întâlnit faţă faţă în timpul unei vacanţe la schi în Aspen (Colorado), moment în care Ivana a urlat către Marla, în văzul lumii: “Curvo! Lasă-mi bărbatul în pace!”. Ivana a divorţat de Donald în 1991, dar nu a plecat cu mâinile goale, ea primind un “cadou” de despărţire de 25 de milioane de dolari.

5. Carla Bruni

Ea însăşi o celebritate de la o vârstă destul de mică, italianca era deja faimoasă la 24 de ani, în 1991, când s-a lăsat atrasă de şarmul lui Donald Trump. În acest caz, spre deosebire de altele, nu prea se poate vorbi de atracţia banilor, Carla însăşi fiind posesoarea unei averi frumuşele, de aproximativ 4 milioane de dolari. A fost mai degrabă un moft din partea amândurora, relaţia durând aproape pe tot parcursul anului. Asta n-a împiedicat-o însă pe viitoarea doamnă Sarkozy să aibă la acea vreme cu muzicieni precum Eric Clapton sau Mink Jagger. Dacă Donald Trump va fi ales preşedinte al SUA, Carla s-ar putea lăuda că este singura femeie din lume care s-a culcat atât cu doi şefi de stat, cât şi cu două staruri din Hall of Fame-ul rockului.

4. Marla Maples

A fost “cealaltă femeie” din prima căsnicie a lui Donald Trump. Dintr-o necunoscută actriţă din Georgia, ea a devenit peste noapte un star al tabloidelor, ea fiind cea care a provocat divorţul dintre Donald şi Ivana, în 1991. Ulterior, în 1992, Marla i-a născut lui Trump o fiică, iar în 1993 s-a căsătorit cu el. În câţiva ani relaţia lor s-a deteriorat, cuplul separându-se în 1997, în timp ce divorţul oficial a fost anunţat în 1999.

3. Ingrid Seynhaeve

Relaţia sa cu Donald Trump s-a consumat în 1997, după ce acesta s-a separat de Marla Maples. Niciunul dintre ei nu a făcut publice amănunte despre această legătură, mulţumindu-se, la un moment dat, să o recunoască. Ingrid s-a făcut remarcată la 18 ani, în 1991, când a câştigat concursul Elite Look of the Year, prezentând apoi linii de modă pentru Ralph Lauren şi Victoria’s Secret. La sfârşitul anilor ’90, Ingrid Seynhaeve a devenit purtătorul de cuvânt al Nivea.

2. Allison Giannini

În timpul separării sale de Marla Maples, în 1998, Trump a avut o aventură şi cu actriţa Allison Giannini. Posesoare a unei diplome de licenţă în Arte de la University of South California, Allison a avut roluri în câteva seriale tv, precum „Tânăr şi neliniştit” sau „Zile din viaţa noastră”. De asemenea, a apărut în paginile revistelor Elle şi Vogue, dar cea mai notabilă prezenţă din carieră a fost apariţia în Misiune Imposibilă III. În timpul relaţiei sale cu Trump, ea a renunţat la actorie şi s-a întors la şcoală, obţinând un master în bussines, la Penn State. În prezent este asociată la o companie imobiliară în Beverly Hills.

1. Victoria Zdrok

Actriţă de filme porno soft şi fostă Penthouse Pet of the Year, această ucraineancă din Kiev, s-a despărţit în condiţii destul de urâte de Trump, cei doi aruncându-şi cuvinte grele din paginile revistelor. Magnatul a numit-o „curvă de cea mai joasă speţă” şi „aproape patetică” încât să fie Penthouse Pet la 35 de ani. La rândul său, Zdrok a ripostat, spunând că „Trump se iubeşte singur! N-am cunoscut o persoană mai narcisistă”.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Cinci zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 20 iunie. Își schimbă viața, au parte de împăcări, iar norocul le surâde pe toate planurile
Capital.ro
Informația șoc pentru toți cei care se uită la TV! Absolut obligatoriu să știi asta
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Cornel Dinu șochează, după ce Țălnar i-a luat apartamentul: „Îmi fac testamentul. M-a nenorocit”
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Cea mai mare capcană. Ce se întâmplă cu mesajele șterse din telefon
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Trebuie SĂ OPREŞTI și dacă ai verde la semafor. Legea uitată de toți șoferii
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Un suporter englez și un polițist german, grav răniți într-o confruntare între fani înaintea meciului Serbia-Anglia la EURO 2024
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?