TOP 3 ZODII care se gândesc mereu la BANI

Banul e ochiul dracului - spune o vorbă din popor, dar, să fim sinceri: fără bani nu am putea face multe lucruri. Descoperă într-un top 3 zodii care sunt persoanele care se gândesc mereu la bani, și nu sunt neapărat materialiste.

RomaniaTV.net
29 ian. 2015, 19:17
TOP 3 ZODII care se gândesc mereu la BANI

TOP 3 ZODII CARE SE GÂNDESC MEREU LA BANI:

LOCUL 3: CAPRICORN
Capricornul tace și face… bani. Nu este un om al ideilor extrem de strălucite despre cum să producă bani în trei mișcări și doi timpi, dar este extrem de devodat muncii sale şi  îi place să facă bani cinstit. Capricornul se gândește la bani luând în calcul mai mult nevoile imediate, decât anumite capricii. Capricornul este de obicei omul cu banii din familie: acesta administrează perfect casa și știe mereu cât costă pâinea și întreținerea și mai ales cum se pot economisi bani mai mulți în treburile casnice.

LOCUL 2: PEȘTI
Peștii stau toată ziua și se gândesc cum să facă bani mai repede și mai mulți. Aceștia nu se pot sătura de bani, și nu că ar avea neapărat nevoie de ei; pur și simplu le place să trăiască adrenalina obținerii banilor pe căi cât mai rapide. Există situații în care nativii Pești pot recurge la metode mai puțin legale de a obține bani și asta doar pentru a-și satisface mofturile. Peștilor le place să trăiască în lux și nu suportă o viață fără confort, fapt pentru care banul reprezintă un element indispensabil în viața lor de zi cu zi.

Afla cine este pe primul loc pe REVISTA TEO