Top 5 zodii care te manipulează după bunul plac

Există oameni care fac încontinuu complimente, flatează, manipulează și înșală pentru a-și atinge scopurile și pentru a ajunge în frunte.
Alina Costache
09 ian. 2018, 15:31
Top 5 zodii care te manipulează după bunul plac

1. Gemeni

Gemenii știu foarte bine cum să câștige afecțiunea cuiva prin complimentele pe care i le face. Știu întotdeauna ce anume trebuie să spună și unde să se oprească pentru a obține ceea ce vor. Nu exagerează cu laudele și cu lingușelile pentru a nu fi prinși cu minciuna de ceilalți.

E greu să-ți dai seama dacă un nativ din zodia Gemeni are probleme sau adoră pur și simplu să facă complimente. Gemenii stăpânesc foarte bine jocul cuvintelor și sunt conștienți că numai își vor atinge scopul.

2. Balanță

Balanțele își doresc ca toată lumea să fie mulțumită și fericită și să nu existe conflicte. Balanțele sunt extrem de atente cu ceea ce spun și evită întotdeauna să da naștere discuțiilor în contradictoriu.

Natura Balanțelor este aceea de persoane extrem de pozitive, așa că majoritatea lucrurilor pe care le spun sunt adevărate. Preferă să se facă plăcuți de ceilalți decât să fie nevoiți să repare ceea ce au stricat.

3. Pești

Peștii preferă să urmeze decât să conducă și atunci sunt extrem de grijuluii cu cuvintele lor. Să conducă e extrem de obositor pentru Pești și nu vor face asta aproape niciodată.

Peștii știu că atunci când faci cuiva complimente, acea persoană va avea o impresie mai bună despre sine și te va observa automat și în consecință, își va dori să rămâi în apropierea ei.

4. Scorpion

Dacă Scorpionii aleg să lingușească, atunci e clar că vor premiul cel mare. Au în minte un plan bine definit atunci când încearcă să se bage sub pielea unui superior sau să primească aprobarea prietenilor sau a familiei.

Scorpionii se pricep de minune să-i manipuleze pe ceilalți, așa că se vor folosi de asta pentru a obține de la ei ceea ce vor și nu viceversa. Nu vă încredeți întotdeauna în ceea ce spune un Scorpion, se pricep bine să-și ascundă adevăratele intenții.

5. Săgetător

Săgetătorii nu se consideră nici pe departe manipulatori sau lingușitori, ci exploratori cu șarm ai lumii. Le place la nebunie să călătorească și se pot folosi de șarmul lor pentru a obține avantaje în locurile pe care le vizitează.

Săgetătorii nu se folosesc de priceperea lor din răutate. Adoră pur și simplu să se bucure de lucruri fără să plătească pentru ele și să aibă parte de lucruri la care alți oameni doar visează.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Doctorul Vlad Ciurea a dezvăluit gestul banal care îți poate provoca un accident vascular cerebral: “Este adevărat”
Capital.ro
ÎȚI IA BANII pe loc. Românii au fost deja notificați de stat. E OBLIGATORIU să informezi în scris
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Filmul de pe Netflix pe care nu trebuie să-l ratezi. Un divorț cu năbădăi
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
TAXĂ pentru toți cei cu PERMIS AUTO. Șoferii români, obligați să o achite
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Doi băieți de 12 ani condamnați pentru uciderea unui bărbat într-un parc din Marea Britanie
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?