Top cele mai frumoase tunsori pentru doamnele trecute de 40 de ani GALERIE FOTO

De 10 ani refuzi sa iesi din zona ta de comfort si porti aceeasi tunsoare? Chiar daca nu esti o femeie obsedata de tendinte, cu siguranta, ai observat cat de mult s-a schimbat fizionomia ta precum si stilul tau vestimentar.

20 ian. 2019, 07:36

La aceasta varsta motivatia pentru a-ti schimba look-ul poate fi aceea de a creea impresia unei femei mai tinere si moderne sau sa imbratisezi un stil de tunsori femei par scurt super-practic si comod care iti usureaza rutina zilnica, scrie virale.ro. Nu e o noutate faptul ca, majoritatea stilistilor considera varsta intre 40-50 de ani, perioada in care femeile isi regasesc feminitatea si increderea.

Citeşte şi Coafuri păr mediu. Tunsori în funcţie de forma feţei FOTO

O afirmatie valida atat pentru noi, oamenii obisnuti cat si pentru vedete. Meriti tot ce este mai bun si stilat!

Arunca o privire asupra acestor tunsori par scurt femei 40 ani 2019 inainte de a spune adio pletelor tale plictisitoare si fara forma.

Daca faci tranzitia de la parul lung, iti recomand sa optezi pentru un Bob scurt. Aceasta coafura atemporala se potriveste tuturor tipurilor de fete. Mai mult, acest look avantajeaza atat parul drept cat si cel ondulat sau cret.

Pe de alta parte, daca visezi la o transformare dramatica, gen „wow”, iti sugerez sa incerci una dintre cele mai chic modele tunsori par scurt pentru femei stil Pixie asimetric.

Pastreaza aerul natural al infatisarii tale prin alegerea unor nuante rafinate si in voga care se combina perfect cu frizura ta cu efect de anti-imbatranire.