Topul celor mai scumpe pisici din lume. Vezi cât costă PISICA ANTIALERGICĂ

Cea mai scumpă pisică din lume depăşeşte ca preţ un automobil de lux. Cu toate astea, iubitorii se bat să pună mâna pe un exemplar. De asemenea, pentru a satisface toţi clienţii oamenii de ştiinţă au inventat pisica anti-alergică.

25 feb. 2014, 14:24

De departe, cea mai scumpă pisică este Ashera, potrivit descoperă.ro. O Ashera pură este asemenea unui leopard în miniatură, are o talie impresionantă este blândă şi echilibrată şi poate fi plimbată în lesă. Un exemplar costă 100.000 de dolari. De altfel, Ashera este una din cele mai rare pisici domesticite din lume.

Pisica Savannah vine chiar din savană şi este la fel de loială ca un câine. Este cea mai mare rasă de pisici domestice (sau mai bine zis, domesticite, în cazul lor). Un mascul din grupul F1 (adică obţinut direct dintr-un serval şi o pisică domestică) poate atinge chiar şi 13-15 kilograme la maturitate. Totuşi, deoarece este încă o rasă nouă, unde caracterele nu s-au stabilizat complet, se întâmplă foarte frecvent ca pisoii dintr-un cuib să atingă la maturitate dimensiuni diferite.

Citeşte şi Cea mai TOANTĂ PISICĂ din această IARNĂ: Ştii ce se va întâmpla, dar nu te poţi abţine să nu dai CLICK VIDEO

Din cauza rarităţii lor, preţul unei femele pure poate atinge lejer suma de 50.000 de dolari.

Pisicile Allerca costă în jur de 6000 de euro. Avantajul acestei rase este acela că poate fi suportate chiar de cei care nu le pot suporta, la propriu, care au alergii la părul de pisică.

Încă din anul 2006, compania americană Allerca Lifestyle Pets vinde pisoi care nu provoacă deloc (sau într-un procent infim) alergia respectivă la om.