Traficul pe Autostrada Soarelui, unde s-a răsturnat o cisternă cu kerosen, a fost reluat

Circulaţia rutieră pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa a fost reluată. Traficul fusese blocat din cauza cisternei încărcate cu kerosen care s-a răsturnat miercuri după-amiază la kilometrul 79 al autostrăzii. 

12 iul. 2018, 06:12
Traficul pe Autostrada Soarelui, unde s-a răsturnat o cisternă cu kerosen, a fost reluat

UPDATE: Începând cu ora 11:50, circulaţia rutieră pe A2 s-a deschis pentru toate categoriile de vehicule pe ambele căi de rulare.

Măsura de închidere a circulației rutiere pe autostrada A2, între Drajna – Lehliu, pentru toate categoriile de vehicule, a fost decisă de către ISU Călărași, din cauza accidentului rutier de la km 79, unde o cisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Circulaţia pe A2 pe sensul spre Bucureşti, între Drajna şi Lehliu (tronsonul kilometric 105 – 64), este întreruptă şi deviată în continuare pentru a se permite transborbordarea combustibilului, conform Infotrafic. 

Traficul este deviat astfel: pentru cei care vin dinspre litoral de la kilometrul 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu, de unde se reintră pe autostradă.

Cisterna încărcată cu kerosen s-a răsturnat în afara şoselei, miercuri după-amiază, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 79, pe sensul către Capitală.