Traficul rutier va fi deviat în zona Parcului Titan în perioada 11-13 august, cu ocazia „Titans Triathlon”

Traficul rutier va fi deviat în zona Parcului Titan în perioada 11-13 august, cu ocazia concursului "Titans Triathlon"- primul triatlon organizat în București.

09 aug. 2017, 15:12
Traficul rutier va fi deviat în zona Parcului Titan în perioada 11-13 august, cu ocazia „Titans Triathlon”

„Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier se va restricționa pe traseul de desfășurare a cursei cicliste și străzile care acced în acesta”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere transmis, miercuri, AGERPRES.

Pe 12 august, între orele 8,00 — 14,00, traficul va fi restricționat pe Bd. Liviu Rebreanu, ambele sensuri de circulație, între Str. Câmpia Libertății și Bd. Nicolae Grigorescu, pe Bd. Nicolae Grigorescu între Bd. Liviu Rebreanu și Str. Lunca Bradului, banda I și II de circulație sensul de mers către Bd. Theodor Pallady, banda III rămânând liberă circulației autovehiculelor.

Pe 13 august, între orele 8,00 — 18,00, traficul va fi restricționat pe Bd. Liviu Rebreanu, ambele sensuri de circulație între Str. Câmpia Libertății și Bd. Nicolae Grigorescu, pe Bd. Nicolae Grigorescu între Bd. Liviu Rebreanu și Str. Lunca Bradului, banda I și II de circulație sensul de mers către Bd. Theodor Pallady, banda III rămânând liberă circulației autovehiculelor.

„Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri”, se arată în comunicat.