Trafic restricţionat luni în Pasajul Unirii pentru efectuarea expertizei după accidentul care a cauzat un incendiu

Un incident deosebit de grav a avut loc, în dimineaţa zilei de 18 octombrie, în Pasajul Unirii. O mașină cu pasageri a luat foc, iar traficul în pasaj a fost complet blocat.

29 oct. 2022, 12:10
Trafic restricţionat luni în Pasajul Unirii pentru efectuarea expertizei după accidentul  care a cauzat un incendiu

În dosarul deschis după incendiul izbucnit în Pasajul Unirii, instanţa a dispus efectuarea unei expertize pentru a elucida cauzele incidentului, iar Brigada Rutieră anunţă restricţii de trafic.

„Circulație restricționată, luni, 31 octombrie a.c., în intervalul orar 14:00 – 16:00, în Pasajul Unirii

Luni, 31 octombrie a.c., între orele 14:00 – 16:00, traficul rutier va fi restricționat in Pasajul Unirii, pe sensul de mers Universitate – Bd. Dimitrie Cantemir.

În acest interval, un expert tehnic judiciar se va afla în interiorul pasajului, pentru a efectua expertiza dispusă de instanță, ca urmare a incidentului petrecut în data de 18 octombrie a.c., atunci când o mașină a luat foc în mers la jumătatea tunelului rutier.

Citeşte şi: Accident grav la Moara Vlăsiei cu şapte victime, dintre care cinci copii. VIDEO şi FOTO

În cadrul expertizei, specialiștii vor stabili măsurile și lucrările necesare pentru remedierea distrugerilor cauzate de incendiu și, implicit, pentru readucerea Pasajului Unirii la starea inițială de dinaintea incidentului din data de 18 octombrie a.c..Totodată, în cadrul expertizei, se va face evaluarea tuturor pagubelor și a costurilor lucrărilor de reparații.

În tot acest interval de timp, fluența traficului rutier din zonă va fi asigurată de către echipajele Brigăzii Rutiere, drept pentru care, toți participanții la trafic au obligația de a respecta întocmai indicațiile agenților de circulație.”, se arată în comunicatul Poliţiei Rutiere.

Citeşte şi: O tânără din Vrancea a murit într-un accident grav de mașină: „Un suflet atât de bun, nu trebuia să părăsească această lume”