TRAGEDIA DE LA COLECTIV. A murit bărbatul pentru care Gigi Becali a donat 70.000 de euro

TRAGEDIA DE LA COLECTIV. Bilanţul victimelor incendiului de la clubul Colectiv a ajuns la 34, după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă şi-au pierdut viaţa Daniel Ciobanu (39 ani) şi Ionuţ Popescu (32 ani). Ciobanu este bărbatul pentru care Gigi Becali a donat 70.000 de euro pentru a fi transportat în Israel.

07 nov. 2015, 08:11
TRAGEDIA DE LA COLECTIV. A murit bărbatul pentru care Gigi Becali a donat 70.000 de euro

TRAGEDIA DE LA COLECTIV. Daniel Ciobanu avea arsuri pe mai bine de 45 la sută din suprafaţa corpului. la solicitarea familiei acestuia, Gigi Becali a donat 70.000 de euro ca acesta să fie transferat în Israel, însă medicii au reevaluat vineri starea sa de sănătate şi au revocat decizia trasportului.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Numărul morţilor a ajuns la 34. Doi răniţi au decedat sâmbătă dimineaţă

Soţia lui Daniel Ciobanu a fost indignată de decizie, deşi primise banii necesari, 70.000 de euro, de la Gigi Becali. „Un medic de aici mi-a spus ca toti va muri din cauza septicemiei. Asa mi s-a spus, ca nu au nicio sansa. Deja se infecteaza cu propria carne. Carnea asta arsa se descompune„, spunea revoltata soţia lui Daniel Ciobanu.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR. Ce s-a întâmplat cu pacientul pentru care Gigi Becali a platit 70.000 DE EURO

Daniel era tatăl a doi copii şi se afla în Clubul Colectiv, în seara fatidică, pentru a filma evenimentul. Daniel era însă şi singurul copil şi unicul susţinător pentru părinţii lui, care suferă de boli incurabile. Mama lui Dan este operată pe creier şi trebuie să fie asistată 24 de ore din 24. Iar tatăl lui Dan trebuia, în prima săptămâna din noiembrie, să fie operat de cancer. Operaţia a fost amânată.

Daniel Ciobanu a încetat din viaţă sâmbătă dimineaţă, bilanţul victimelor tragediei de la clubul Colectiv ajungând astfel la 34.