Tragedie în Braşov. Un tânăr a fost găsit mort în pădure

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a a fost găsit mort, sâmbătă, într-o pădure din Braşov. Acesta era căutat de autorităţi după ce dispăruse de acasă, iar familia nu mai ştia nimic de el încă de pe şase octoombrie. Autorităţile fac cercetări pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la moartea tânărului.

19 oct. 2015, 08:12
Tragedie în Braşov. Un tânăr a fost găsit mort în pădure

În ziua de şase octombrie, Cătălin a plecat de acasă spunând familiei că merge să se întâlnească cu cineva. De atunci însă, nimeni nu a mai ştiut nimic de el.

Disperaţi, oamenii au anunţat poliţiştii şi au încercat să vorbească cu prietenii băiatului în speranţa că cineva ştia ceva de el.

Am vorbit cu prietenii, nimeni nu ştie nimic. Prietenă nu are. Intra foarte des pe Facebook, dar de când a plecat nu a intrat deloc şi nici nu a avut conversaţii private în ultimele două săptămâni”, spunea sora lui Cătălin, potrivit mytex.ro.

Poliţiştii din Braşov au demarat căutările pe nouă octombrie iar sâmbătă, tânărul în vârstă de 27 de ani a fost găsit mort în pădurea din zona Metrom.

Trupul băiatului a fost dus la Serviciul Medicină Legală Brașov pentru efectuarea necropsiei, iar autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la moartea tânărului.

Citeşte şi Sfârşit tragic pentru mătuşa fetelor moarte de frig în pădure. Femeia a fost găsită decedată