TRAGEDIE la o mănăstire din Suceava. Un pelerin a murit

Un bărbat în vârstă de 36 de ani şi-a găsit sfârşitul chiar în curtea mănăstirii la care a venit pentru a se ruga. S-a întâmplat luni după-amiază la Mănăstirea Rarău, iar nenorocirea putea fi evitată dacă oamenii care au observat problemele medicale pe care le reclama bărbatul ar fi chemat la timp un echipaj medical.

15 aug. 2017, 06:23
TRAGEDIE la o mănăstire din Suceava. Un pelerin a murit

Bărbatul care era de loc din comuna Homocea, judeţul Vrancea, a ajuns la Mănăstirea Rarău încă de pe 13 august. După o seară şi o noapte petrecută în rugăciune alături de alţi doi prieteni, dar şi ceilalţi credincioşi care au ţinut să asiste la slujbele oficiate la acest lăcaş de cult cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, bărbatul se pregătea luni pentru o nouă zi în care să se roage, potrivit monitorulsv.ro.

În jurul orei 10.00, în timp ce asista la slujba religioasă, i s-a făcut rău, motiv pentru care cei prezenţi l-au scos în curtea mănăstirii şi i-au acordat ajutor.

Părea că şi-a revenit şi că problemele medicale s-au rezolvat, aşa încât nimeni nu a considerat de cuviinţă să cheme o ambulanţă şi un echipaj medical.

Bărbatul s-a întins în autoutilitara cu care venise la Mănăstirea Rarău, numai că problemele medicale s-au dovedit prea grave. Câteva ore mai târziu, în jurul orei 15.00, când unul din prietenii cu care venise la mănăstire pentru a se ruga a intrat în maşină a observat că bărbatul era mort.

Între timp, a fost chemat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanță Vatra Dornei, care timp de câteva zeci de minute a încercat resuscitarea victimei. Medicii legişti vor efectua necropsia, ocazie cu care se va stabili şi cauza exactă a decesului.

Citeşte şi Pelerin mort la mormântul lui Arsenie Boca