Traian Băsescu, candidat la Primăria Capitalei. Ce arată un sondaj de opinie comandat de MP

Traian Băsescu este candidatul Mişcării Populare cu cele mai mari şanse la Primăria Generală a Capitalei. Potrivit unui sondaj de opinie comandat de MP şi prezentat de România TV, fostul preşedinte este preferat de 27% dintre bucureşteni dacă ar candida pentru funcţia de primar general.

03 dec. 2015, 10:56
Traian Băsescu, candidat la Primăria Capitalei. Ce arată un sondaj de opinie comandat de MP

În sondajul de opinie, comandat de MP, au fost măsuraţi posibilii candidaţi ai formaţiunii la alegerile locale din 2016 pentru Primăria Generală a Capitalei.

Potrivit datelor sondajului, 27% dintre cei intervievaţi îl preferă pe Traian Băsescu pentru funcţia de primar general. Pe poziţia a doua se situează Cristian Diaconescu, cotat la 20%, urmat de Cristian Petrescu cu  17% .

SONDAJ INSCOP. Cine conduce în topul preferinţelor electorale pentru PRIMĂRIA CAPITALEI

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, la începutul lunii octombrie, că nu exclude posibilitatea de a intra în cursa pentru Primăria Capitalei. „Nu spun nici nu, nici da. Abia construim un partid. Nu mi se pare că cineva care a fost preşedintele României mai intră într-o competiţie locală, dar în politică nu faci întotdeauna ce vrei, ci şi ce trebuie. Este cale lungă până acolo„, a declarat Băsescu.

Fostul preşedinte a adăugat că PMP va avea în mod cert un candidat la primăria Capitalei, „dar să fie cu şanse”.

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea: „Există posibilitatea ca Traian Băsescu să candideze la Primăria Capitalei. Ar câştiga” VIDEO