Traian Băsescu nu exclude o candidatură la Primăria Capitalei: Nu spun nici nu, nici da

Fostul preşedinte Traian Băsescu nu exclude posibilitatea de a intra în cursa pentru Primăria Capitalei. "Nu spun nici nu, nici da", a spus Băsescu, adăugând că nu crede că cineva care a fost preşedintele României trebuie să intre într-o competiţie locală, dar "în politică nu faci întotdeauna ce vrei, ci şi ce trebuie."

01 oct. 2015, 11:23
Traian Băsescu nu exclude o candidatură la Primăria Capitalei: Nu spun nici nu, nici da

Traian Băsescu a fost întrebat, joi, despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei, după ce Elena Udrea a emis această ipoteză, miercuri seara, la România TV.

„Nu ştiu de unde a lăsat Elena Udrea această posibilitate. Nu spun nici nu, nici da. Abia construim un partid. Nu mi se pare că cineva care a fost preşedintele României mai intră într-o competiţie locală, dar în politică nu faci întotdeauna ce vrei, ci şi ce trebuie. Este cale lungă până acolo”, a declarat Băsescu, la Adevărul Live.

Fostul preşedinte a adăugat că PMP va avea în mod cert un candidat la primăria Capitalei, „dar să fie cu şanse”.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu: „Dragnea şi Ponta se urăsc. Trebuie găsită soluţia ca Ponta să plece”

Pe de altă parte, Băsescu a criticat aranjamentele PNL-PSD de la nivelul Primăriei.

Pe mine m-a surprins aerul de aranjament între PNL şi PSD. A fost ales un primar UNPR. Orice partid mare ar fi vrut funcţia de primar interimar pentru a pregăti câştigarea alegerilor. De fapt, USL funcţionează. Marele Atansiu s-a întâlnit cu secretarul general al PSD în pre-ziua alegerilor. Aceea nu este o întâlnire de taină, la un retaurant. Nu a existat niciun efort al PNL la moţiunea de cenzură. Vrei să iei UNPR să te ajute, dar dai mesajul că niciodată Gabriel Oprea nu va fi prim-ministru. Să înşeli chiar aşa propriul electorat”, a arătat Băsescu.

CITEŞTE ŞI Elena Udrea: „Există posibilitatea ca Traian Băsescu să candideze la Primăria Capitalei. Ar câştiga” VIDEO

Elena Udrea a declarat, miercuri seară, la România TV, că există posibilitatea ca fostul preşedinte Traian Băsescu să candideze la Primăria Capitalei.