Traian Băsescu, despre candidatura la Primăria Capitalei: Ca să îl spulber pe Buşoi, îmi anunţ candidatura şi stau acasă

Traian Băsescu a declarat, marţi, la România TV că l-ar "spulbera" pe candidatul liberal la Primăria Capitalei, Cristian Buşoi, dacă doar ar anunţa că intră în cursă, fără să mai apară apoi în campanie electorală.

12 ian. 2016, 21:23
Traian Băsescu, despre candidatura la Primăria Capitalei: Ca să îl spulber pe Buşoi, îmi anunţ candidatura şi stau acasă

„Pentru Buşoi, ca să îl spulber, nu trebuie să intru (n.r. în lupta pentru Primăria Capitalei), trebuie să anunţ doar şi să stau acasă. Nu trebuie să apar la nicio televiziune, doar să anunţ de acasă”, a precizat fostul şef de stat la România TV.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Mă tem că o să plângă PSD după Victor Ponta. Ce îi reproşează premierului Dacian Cioloş

Traian Băsescu l-a ironizat şi pe co-preşedintele PNL, Vasile Blaga. „Vasile Blaga acum se afirmă. A stat în umbra mea. Ştiţi ce se spunea că la umbra nucului nu mai creşte nimic, acum nu mai e nucul şi cresc exploziv toţi din PNL”, a adăugat liderul Mişcării Populare.

Fostul preşedinte a vorbit şi despre relaţia sa cu Elena Udrea, despre care spune că „e foarte greu să o acuzi de lipsă de loialitate şi lipsă de bun simţ”. „Cred că pe Elena Udrea, aşa cum o cunosc eu, e foarte greu să o acuzi de lipsă de loialitate şi lipsă de bun simţ în relaţia cu oamenii. Nu cred că se va ajunge la un moment în care să mă dezic public de ea sau ea să nu recunoască că am luat-o de când era pe lista de consilieri a lui Stolojan la PNL şi am sprijinit-o. (…) Deocamdată, Elena Udrea are de rezolvat problemele din justitie. Şi cred că vor dura câţiva ani. Din câte o cunosc, sper să îşi rezolve problemele şi să demonstreze că a fost un om corect”, a declarat Traian Băsescu.