Traian Băsescu, despre Legea Defăimării: Liviu Dragnea vrea să pună sub control internetul în preajma alegerilor

Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră că Legea Defăimării are un rol electoral. "Prin LEGEA DEFĂIMĂRII, în preajma alegerilor, Dragnea vrea să pună sub control internetul", subliniază liderul PMP.

10 feb. 2016, 07:47
Traian Băsescu, despre Legea Defăimării: Liviu Dragnea vrea să pună sub control internetul în preajma alegerilor

„Dragnea ştie că poate să cumpere cu bani şi favoruri unele televiziuni, radiouri, ziare naţionale sau locale la pachet cu destui „deontologi”.

Tot Dragnea şi haita lui, au înţeles că mediul on-line, reţelele de socializare, nu pot fi controlate sau cumpărate şi că acestea au devenit o alternativă viabilă la mass-media tradiţionale.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Prin „Legea Defăimării”, România va fi pusă în linie cu China, Rusia şi Turcia

Internetul este o alternativă care face campaniile electorale mult mai greu de controlat mediatic, iar electoratul mult mai bine informat şi mai puţin manipulabil. De aceea, prin LEGEA DEFĂIMĂRII, în preajma alegerilor, Dragnea vrea să pună sub control internetul.

Dragnea ai grijă, de libertatea internetului se bucură peste 8 milioane de români”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

În România, 68% din persoanele cu vârsta cuprinsă între 16 şi 64 de ani (10,3 milioane) utilizează Internetul, conform datelor Biroului Român de Audit Transmedia.

Citeşte şi:  Traian Băsescu îl atacă DUR pe Silviu Mănăstire: „Mănânci c…t după model Antena 3”

De asemenea, peste opt milioane de români au cont pe Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, care a devenit şi principalul agregator şi „furnizor” de ştiri.