Traian Băsescu, intervenţie dură în Parlament despre "statul paralel": L-am bătut pe Geoană de l-am rupt pe bune!

Publicat: Luni, 12 Februarie 2018 16:27 // Actualizat: Luni, 12 Februarie 2018 17:32 // Sursa: romaniatv.net

În plenul Parlamentului s-a dezbătut raportul Comisiei pentru alegerile prezidențiale din 2009. Traian Băsescu a avut o intervenție explozivă și le-a spus parlamentarilor că dacă ei consideră că statul paralel a funcționat în 2009, atunci ce au însemnat întâlnirile dintre Liviu Dragnea, Victor Ponta, George Maior, Laura Codruța Kovesi, Gabriel Oprea și Florian Coldea de la vilele conspirative ale SRI.

Fostul preşedintele Traian Băsescu le-a transmis, luni, aleşilor reuniţi în plen, că l-a bătut Mircea Geoană „de l-a rupt, pe bune”, la alegerile din anul 2009, afirmând că Geoană a pierdut pentru că simte nevoia să se spele de mai multe ori pe zi, ceea ce l-a făcut să se oprească la S. O. Vântu. 

”Am să încep cu afirmațiile domnului deputat Pleșoianu, care vedea în seara de 6 decembrie 2009 și aseară statul paralel. Dar la K2 întâlnirile repetate Dragnea, Ponta, Maior, Kovesi și Coldea, nu sunt stat paralel? Dar întâlnirile dintre Dragnea, Ponta, Maior, Oprea și Coldea de la T14 nu sunt tot stat paralel?

Dumneavoastră uitați că la alegerile din 2009 grupul infracțional era format din trustul Intact condus de Dan Voiculescu, de trustul Realitatea condus de domnul Vântu și trustul Adevărul condus de Dinu Patriciu. Între timp, domnii Voiculescu și Vântu au făcut pușcărie!

Aș vrea să vă spun că Geoană a pierdut alegerile din 2 motive și nu pentru că a existat stat paralel.

Numai un partid lipsit de experiență poate să scoată la bătaie pe unul pe care tocmai îl bătusem la Primăria Capitalei. O a doua problemă pe care o aveți este că domnul Geoană are nevoie să facă baie de două ori pe zi și după dușul de la Antena 3 s-a oprit direct în jacuzzi la Vântu”, a spus Băsescu, în plenul Parlamentului.

„Pot spune că Geoană a pierdut alegerile din două motive: în primul rând, nu pentru că a existat un grup infracţional la PDL, a pierdut pentru că numai un partid lipsit de experienţă poate să scoată în bătălie pentru prezidenţiale pe unul pe care tocmai îl bătusem la competiţia de la Primăria Capitalei, fără niciun grup infracţional. Dumneavoastră l-aţi pus pe Geoană să-l bat şi a doua oară. E problema dumneavoastră”, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu, în plen, în cadrul dezbaterii raportului Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din anul 2009.

Traian Băsescu a afirmat că Geoană a pierdut pentru că „simte nevoia să se spele de mai multe ori pe zi”.

„Marea problemă pe care o aveţi este că Geoană probabil simte nevoia să se spele de mai multe ori pe zi, drept pentru care după ce a plecat de la trustul Antena, s-a oprit direct în jacuzzi de la Vântu acasă, de asta aţi pierdut şi nu că au fost grupuri infracţionale în PDL, ci la voi au fost grupurile”, a spus Băsescu.

Candidatul PSD a condus în scorul alegerilor de la BEC doar 23 minute, a spus preşedintele PMP.

„Domul Geoană a condus doar 23 de minute alegerile la Biroul Electoral Central. Deci omul ăsta degeaba s-a culcat preşedinte şi a dormit până dimineaţă preşedinte pentru că el doar 23 de minute a condus în scorul alegerilor la BEC”, a susţinut liderul PMP.

Liderul PMP a afirmat că PSD a eliberat 107 prefecţi şi subprefecţi în data de 8 mai 2012.

„Ce aveţi cu 20 de prefecţi schimbaţi de Emil Boc în 2009?”, a întrebat Boc.

„Astfel de rapoarte nu fac bine nici democraţiei şi nici Parlamentului pentru că îl decredibiliează prin falsurile pe care vrea să le introducă în opinia publică. Vă spun la toţi: L-am bătut pe Geoană de l-am rupt pe bune”, a afirmat Băsescu.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri 2009 raport comisie 2009 SRI Traian Băsescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 feb 09:36
Răspunde | Votează email 0 email
un roman
Tu chiar crezi ce spui, nemernicule?
13 feb 09:09
Răspunde | Votează email 0 email
un roman satul de tine
Sa mori tu? Bai, javra, ai furat de-ai rupt, asa l-ai batut pe Geoana! Ai uitat hotule de voturile furate la Paris?
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 1 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H