Traian Băsescu, la sediul PMP în ziua în care Elena Udrea a fost arestată preventiv. Cu cine s-a întâlnit

Traian Băsescu a fost, miercuri dimineaţa, la sediul PMP, în ziua în care instanţa supremă a decis ca Elena Udrea să fie arestată preventiv în Dosarul Gala Bute. Fostul preşedinte s-a întâlnit la sediul PMP şi cu liderul ţărănist Aurelian Pavelescu cu care a discutat despre strategiile de implementare a alianţei PMP-PNŢCD, care a fost semnată în urmă cu două luni. 

25 feb. 2015, 10:09
Traian Băsescu, la sediul PMP în ziua în care Elena Udrea a fost arestată preventiv. Cu cine s-a întâlnit

„Am avut astăzi o discutie cu preşedintele Traian Băsescu şi lideri din conducerea PMP. Am discutat despre continuarea proiectului alianţei PNŢCD-PMP şi despre un calendar de acţiuni comune, pentru organizarea la nivel naţional şi teritorial”, a declarat Aurelian Pavelescu, liderul ţărănist.

„Pentru 2016 este nevoie stringentă să constituim această alianţă, ca alternativă politică pe dreapta, interesul electoratului pentru un asemenea pol politic, consolidat, fiind semnificativ”, a adăugat el.

Traian Băsescu nu a făcut declaraţii de presă la sediul PMP.

Traian Băsescu a declarat marţi seara, că speră ca Elena Udrea să nu fie condamnată, pentru că aceasta este „cea mai mare investiţie politică” a lui.

Eu sper să nu fie condamnată, pentru că este cea mai mare investiţie politică pe care am făcut-o„, a precizat Traian Băsescu.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, înainte de verdictul instanţei: Nu sunt ALBĂ CA ZĂPADA a politicii

Fostul preşedinte a mai spus că Elena Udrea „are o loialitate formidabilă în relaţia” cu el, „are convingeri foarte puternice” şi „este ridicol să spui că femeia asta a furat”.

Pe de altă parte, Băsescu a dezvăluit că a vorbit zilnic la telefon cu Elena Udrea şi a vizitat-o în „arestul” la domiciliu.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu: E prima dată în viaţă când mă trezesc fără griji. Singura mea grijă e situaţia Elenei Udrea