Trăieşte?! ELODIA a dat un semn de viaţă pe Facebook?

Povestea Elodiei Ghinescu a făcut încojurul ţării, moartea ei rămânând un mister total. 

RomaniaTV.net
26 nov. 2014, 14:48
Trăieşte?! ELODIA a dat un semn de viaţă pe Facebook?

Cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu a şocat o ţară întreagă şi a ridicat ani de zile multe semne de întrebare. Anchetatorii au mers pe mai multe piste, au organizat căutări peste căutări, dar fără folos, cadavrul avocatei nu a fost găsit. În tot acest timp, o mulţime de oameni au spus că au informaţii despre acest caz, dar acestea nu s-au dovedit a fi valoroase. Noile date obţinute de avocatul familiei Ghinescu ar putea schimba, însă, totul, potrivit România TV.

Avem informaţii din anturajul lui Cristian Cioacă, despre locul unde s-ar fi putut afla ceva din trupul Elodiei şi urmează să facem căutarile de rigoare„, a declarat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.

VEZI ŞI: Cum a omorât-o Cristian Cioacă pe Elodia. MOTIVAREA JUDECĂTORILOR

Familia Ghinescu este hotărâtă să urmeze noile indicii, cu speranţa că vor găsi cadavrul Elodiei şi vor şti exact ce s-a întâmplat. „Anchetatorii nu mai pot face nimic în acest moment, pentru că dosarul este finalizat, dar familia Ghinescu va încerca să facă aceste căutări„, a mai spus Crina Radu.

Chiar dacă dosarul a fost închis, există posibilitatea să fie reluate căutările. „Intră în competenţa organelor să facă cercetări suplimentare, chiar dacă Cristian Cioacă a fost condamnat. Totuşi, dacă apar elemente noi cu privire chiar la vinovăţia lui, doar organele judiciare vor face căutări, niciodată nu o să vedeţi căutări private„, a declarat avocatul Artin Sarchizian.

Elodia Ghinescu a dispărut în septembrie 2007. Chiar dacă trupul său nu a fost găsit, anul acesta Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv la 15 ani şi 8 luni pentru uciderea soţiei sale.

CITEŞTE ŞI: Cristian Cioacă schimbă tactica: Am fost condamnat pentru o faptă care NU E PREVĂZUTĂ în Codul Penal

Ani la rând, Elodia a fost căutată de sute de poliţişti şi jandarmi, fără succes. Deşi cadavrul ei nu a fost găsit, Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea,

Însă, în urmă cu puţin timp, femeia a postat un mesaj pe pagina de Facebook a unei vedete autohtone. Cel mai probabil, persoana respectivă nu are vreo legătură cu adevărata Elodia, ci doar şi-a pus o poză cu aceasta la profil, potrivit observator.tv. 

Avocatul familiei Ghinescu: Am aflat unde ar putea fi cadavrul Elodiei VIDEO