Transferul iernii în Liga 1. Astra şi CFR Cluj aproape s-au înţeles pentru Alex Ioniţă

CFR Cluj şi Astra Giurgiu au continuat discuţiile pe marginea trecerii lui Alexandru Ioniţă (23 de ani) la echipa din Gruia. Negocierile sunt , acum discutându-se despre procentele dintr-o vânzare ulterioară.

16 ian. 2018, 18:00
Transferul iernii în Liga 1. Astra şi CFR Cluj aproape s-au înţeles pentru Alex Ioniţă

Clujenii au făcut iniţial o ofertă oficială de un milion de euro, plus Nouvier, considerată nesatisfăcătoare de astrali. Deşi iniţial l-au dorit pe Nouvier, oficialii din Giurgiu au declinat oferta, aducând deja doi mijlocaşi ofensivi: Sergiu Buş şi Florentin Matei.

Potrivit digisport.ro, părţile au ajuns în această după-amiază la un acord de principiu: un milion de euro + Urko Vera, discutându-se şi despre un procent pentru un transfer ulterior. Astra a dorit să deţină 20% dintr-o eventuală revânzare a fotbalistului, în timp ce CFR a anunţat că poate să onoreze doar 10%. Cel mai probabil va rămâne acest din urmă procent, fiind posibil ca în această seară să se oficializeze tranzacţia. Răspunsul final e la giurgiuveni, care sunt aşteptaţi să anunţe în următoarele ore decizia finală. Alex Ionita, 23 de ani, a ajuns la Astra in 2014 in schimbul a 700 000 de euro.

CFR Cluj l-a mai transferat în această iarnă şi pe atacantul George Ţucudean, de la Viitorul Constanţa.