Transportator ilegal de material lemnos, prins în flagrant în timp ce oferea mită unui poliţist

Ofiţerii Serviciului Judeţean Mehedinţi al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au prins în flagrant un cetăţean care transporta ilegal material lemnos şi a oferit mită suma de 1.000 lei unui poliţist de frontieră.

RomaniaTV.net
22 oct. 2014, 10:41
Transportator ilegal de material lemnos, prins în flagrant în timp ce oferea mită unui poliţist

Un bărbat aflat la volanul unui autocamion în care transporta material lemnos dintr-un parchet forestier din Bozovici, a fost oprit în trafic, în localitatea Gura Văii, de un echipaj al Poliţiei de Frontieră. „Întrucât cel în cauză nu dispunea de documente legale de însoţire a mărfii şi nici de permis de conducere auto, pentru ca poliţistul să nu-şi exercite atribuţiunile de serviciu, i-a oferit acestuia suma de 1.000 lei„, a declarat purtătorul de cuvânt al DGA, comisar şef de poliţie Dana Frînculescu.

Reprezentanta DGA a precizat că poliţistul şi-a anunţat superiorii care au organizat o acţiune de prindere în flagrant a mituitorului şi de prezentare a lui procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi.

El va fi audiat pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi luării măsurilor ce se impun. Prin Ordonanţa procurorului din 22 octombrie, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe perioada urmăririi penale„, a spus Dana Frînculescu.

CITEŞTE ŞI: Percheziţii în Giurgiu, la poliţiştii de frontieră acuzaţi de CORUPŢIE