Transylvania Rally: Membrii unui echipaj, răniţi după ce maşina lor a ieşit în decor

Membrii unui echipaj de raliu care participau, sâmbătă, la Transylvania Rally, au fost răniţi uşor, după ce maşina în care se aflau a ieşit în decor în zona Dângău, judeţul Cluj.

23 iul. 2016, 14:19
Transylvania Rally: Membrii unui echipaj, răniţi după ce maşina lor a ieşit în decor

Copilotul Denisa Drăghici a fost transportat la UPU pentru un traumatism cranio-cerebral minor, Potrivit unui comunicat al organizatorilor Transylvania Rally, citat de Mediafax.

„Echipajul 122, de la Rally 2, pilotul Emanuel Resiga şi copilotul Denisa Drăghici, pe o maşină Toyota Celica, a avut o ieşire în decor pe PS5 Dângău 1. Pilotul are plagă contuză la nivelul buzei, iar copilotul a fost transportat la UPU pentru un traumatism cranio-cerebral minor, contuzii toracice şi contuzii de cot drept”, se arată în documentul citat.

Reprezentanţii organizatorilor au declarat, sâmbătă, că cei doi au suferit răni minore, iar copilotul a fost transportat la UPU pentru că aşa a impus procedura.

Cea de-a 6-a etapă a Campionatul Naţional de Raliuri – Dunlop (CNRD), Transilvania Rally, se desfăşoară în perioada 22 – 23 iulie în judeţul Cluj, competiţia fiind organizată pentru al 5-lea an consecutiv de către echipa clujeană de raliuri, campioana naţională en-titre, Napoca Rally Academy.

Raliul este constituit dintr-un un total de 378,58 km din care 106,94 km grupaţi în opt probe speciale şi două probe superspeciale.

Organizatorii anunţau la deschidere că pe lista de înscrieri s-au aflat 53 de echipaje dintre care 37 în CNRD, şi un număr de 16 echipaje în CNR2 (Rally 2), care se adresează amatorilor.