Trei accidente într-o oră, în Mehedinţi. Patru răniţi, cinci maşini şi o motocicletă avariate

Trei accidente în mai puţin de o oră, în Mehedinţi. Patru oameni au ajuns la spital, iar cinci maşini şi o motocicletă au fost avariate.

RomaniaTV.net
14 feb. 2014, 14:04
Trei accidente într-o oră, în Mehedinţi. Patru răniţi, cinci maşini şi o motocicletă avariate

Primul accident s-a produs în centrul oraşului Drobeta Turnu Severin, informează România TV. Un tânăr şofer nu a oprit la semnul stop şi a lovit violent un autoturism care circula regulamentar. Doi oameni au fost răniţi. „Nu am văzut stopul, daca-l vedeam, nu făceam accident”, a spus şoferul.

Viteza excesivă este cauza celui de-al doilea accident petrecut la doar câteva minute distanţă. Un tânăr a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-o maşină parcată. Singurul rănit a fost şoferul care a provocat accidentul.

Citeşte şi Un tânăr a murit după ce două maşini s-au tamponat violent

„Am lăsat-o parcata regulamentar, am găsit-o…sunt rupte ambele roţi, nu-mi vine să cred. A luat-o de acolo şi a adus-o aici în faţă cu o bubuitură extraordinară”, a spus şofeul păgubit.

„Şoferul accidentat prezenta traumatism cranio-facial şi mandilbular superior”, a spus Sorin Viaşu, reprezentant Serviciul de Ambulanţă Mehedinţi. 

Citeşte şi Accident în Vâlcea: O şoferiţă a plonjat în râul Olăneşti

Cei doi şoferi sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă. „Din cele două situaţii au rezultat 3 victime. Colegii mei au făcut cercetarea la faţa locului, au întocmit acte pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Ultimul accident s-a produs la ieşirea din comuna Ilovăţ. Un motociclist a tăiat calea unui autoturism, al cărui şofer nu l-a mai putut evita. Motociclistul a fost rănit şi a fost transportat la spital.