Trei exerciţii pentru fese ferme

Orice femeie viseaza sa aiba coapse si fese ferme, bine definite, mai ales ca e vremea mersului la strand, piscina sau la mare. Insa cum nu exista nici o formula magica, doar exercitiile pentru fese executate riguros si constant ofera solutia. Pana la urma, fesierii, ca orice alt muschi, au nevoie de exercitii specifice pentru a fi lucrati. In cazul in care nu ai timp sa mergi la sala poti executa urmatoarele exercitii pentru fese acasa.

28 mai 2016, 19:56
Trei exerciţii pentru fese ferme

Daca esti incepatoare, creste gradual intensitatea exercitiilor pentru fese pe care ar trebui sa le executii zilnic. Si inca ceva: nu te astepta ca dupa 1-2 exercitii fesele tale sa se transforme radical. Pentru asta ai nevoie de timp si de perseverenta si tu iti vei indeplini dorinta: sa ai coapse si fese ferme, bine definite.

Exercitii pentru fese # 1: Ridicari in spate ale piciorului
Din pozitia stand in picioare ridici un picior in spate. Pentru a-ti mentine echilibrul sprijina-te cu o mana de spatarul unui scaun sau fotoliu. Cine a facut balet cunoaste foarte bine aceasta miscare cu mana sprijinita de bara. Incet, ridica in spate un picior pana la inaltimea maxima pe care o poti atinge. Odata ce ai atins inaltimea maxima incordeaza fesierul  timp de 5 secunde, apoi revino in pozitia initiala. In timpul executarii miscarii este recomandat sa mentii o postura corecta. Repeta miscarea. Incepatoarele ar trebuie sa faca 10 repeta pentru fiecare picior, iar cele cu o conditie fizica mai buna pot face exercitiul timp 15-20 minute pe fiecare picior.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO