Trei zile de doliu la Rovinari. Primarul mort subit este plâns de tot oraşul VIDEO

Tristeţe mare în Rovinari unde a fost adus trupul neînsufleţit al primarului găsit mort într-o cameră de hotel din Tulcea. Consilierii au decis trei zile de doiliu, au arborat steagul negru, iar iluminatul stradal va fucţiona permanent. Între timp, s-a aflat că primarul nu a murit de infarct, ci de pancreatită, deşi el urma un tartament pentru afecţiuni cardiace.

10 aug. 2015, 08:22
Trei zile de doliu la Rovinari. Primarul mort subit este plâns de tot oraşul VIDEO

Câteva sute de oameni au venit să-i aducă edilului din Rovinari un ultim omagiu la capela unde a fost depus.”O să-l plângem mult timp. Altul nu ştim daca va mai avea vreodată Rovinariul„, spus oamenii.

Consilierii locali s-au reunit într-o şedinţă de urgenţă şi au decis trei zile de doliu. Toate steagurile au fost coborâte în bernă. S-a anulat Festivalul berii programat pentru week-end şi au decis ca o stradă din oraş să-i poarte numele.

Citeşte şi Tragedie în politică. Primar găsit MORT în cadă, la o întrunire a edililor din România

Dorin Filip a fost găsit mort de şoferul lui în camera de hotel unde era cazat. Se afla la Tulcea la o întâlnire cu mai mulţi primari. I s-a făcut rău şi a căzut ca secerat fără să aibă putere să anunţe pe cineva ca să-i vină în ajutor. Iniţial s-a crezut că a murit în urma unui infarct, deoarece făcea tratament pentru afecţiuni cardiace. În realitate, cauza a fost o pancreatită cronică.

Primarul din Rovinari va fi înmormântat marţi.