Trei zodii de femei simandicoase. Sunt cel mai greu de suportat

Sunt pline de ele, egoiste si sunt convinse ca se cred mai cu mot decat oricare alta femeie. Sunt educate, dar te trateaza cu superioritate si pretind sa fie respectate si admirate. E greu sa le faci fata si cu atat mai greu sa le suporti.

19 sept. 2017, 08:36
Trei zodii de femei simandicoase. Sunt cel mai greu de suportat

Iata in ce zodii sunt nascute femeile care se cred buricul pamantului, scrie ele.ro.

Capricorn

Femeia nascuta in zodia Capricorn este ultra mofturoasa. Si poate ca n-ar fi asa de dificil de trecut cu vederea tot acest rasfat daca nu ar fi dublat si de o aroganta iesita din comun. E convinsa ca nimeni nu-i ca ea si pretinde marea cu sarea pentru ca, nu-i asa, i se cuvine. Are toane, e schimbatoare si nu recunoaste niciodata cand a gresit. Ii place sa creada ca are tot timpul dreptate si de aceea va face intotdeauna lucrurile numai de capul ei.

Citeşte şi Sună clopote de nuntă pentru una dintre zodii! Ce destine se vor uni în septembrie

Scorpion

Nativei din Scorpion ii place sa stabileasca ea regulile in orice situatie, atat la serviciu, cat si in familie sau printre prieteni. E intoleranta si vrea sa isi impuna punctul de vedere cu orice pret, neacceptand niciodata alte pareri. E capricioasa si increzuta, fiind convinsa ca are mereu dreptate. Se pune intotdeauna pe primul loc, iar atitudinea aceasta este deranjanta. E o fixista care vrea ca toata lumea sa ii stea la picioare si sa ii indeplineasca dorintele.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodii care nu se suportă între ele

Leu

Femeia Leu nu se multumeste cu jumatati de masura. Ea vrea totul sau nimic. E pretentioasa si face o multime de mofturi legat de absolut orice. Are tendinta sa domine, motiv pentru care n-ar trebui sa mire pe nimeni ca ea se considera barbatul in casa. E mandra de ea, pentru ca se considera cea mai frumoasa, cea mai desteapta si cea mai sexy femeie. Si e chiar convinsa ca toti barbatii ar trebui sa o placa, eventual sa ii cada la picioare. Pentru ca ea nu vrea doar rasfat, ci vrea sa fie alintata ca la carte.