Trei zodii regăsesc fericirea săptămâna aceasta. Află dacă te numeri printre ele

Săptămâna aceasta, Soarele intră în zodia Berbecului și aduce multe schimbări în viața noastră. Cu toții vom avea câteva vești bune, dar numai 3 zodii regăsesc fericirea și liniștea pierdută. 

23 mart. 2017, 06:58
Trei zodii regăsesc fericirea săptămâna aceasta. Află dacă te numeri printre ele

Berbecul este provocat să se schimbe

Dacă te-ai născut în zodia Berbecului, de azi Soarele este de partea ta și îți aduce șanse noi, scrie libertatea.ro. Din 20 martie, când are loc echinocțiul de primăvară, Soarele intră în zodia Berbecului și începe un nou an astrologic.

Citeşte şi Eşti Foc, Apa, Aer sau Pământ? Află ce să mănânci ca să fii sănătos

Este o perioadă cu multe transformări pentru zodia ta și vei fi provocată să schimbi anumite aspecte din viața de zi cu zi.

Nu te teme de schimbare și nu amâna activitățile care îți plac în mod deosebit și care îți aduc bucurie. Vei descoperi curând un lucru care te va face fericită, dar trebuie să fii pregătită să îl accepți.

Racul profită în carieră

Se încheie zodia Peștilor, în care Racilor le-a mers destul de bine, dar începe zodia Berbecului care le poate aduce nativilor Raci mult mai multe șanse.

În special nativii ambițioși, care își caută un alt loc de muncă sau care vor să dezvolte o afacere vor avea de profitat.

În următoarele zile, vor reuși să stabilească noi legături și contacte care îi vor ajuta în carieră. Vor fi cu adevărat fericiți când vor primi o ofertă bună, cu o recompensă financiară pentru care merită să muncească mai mult.

Citeşte şi Horoscop pentru săptămâna 13-19 martie

Fecioarele profită de dragoste

Nativele din zodia Fecioarei sunt răsfățate de astrele iubirii în ultima decadă a lunii martie. După echinocțiul din 20 martie, Soarele le ajută pe nativele singure care își doresc un partener să își facă mai mulți prieteni.

În zilele următoare vor avea de unde alege și vor regăsi fericirea alături de bărbații potriviți.

Nici Fecioarele deja căsătorite nu sunt uitate de astre. Și ele vor primi mai multe dovezi de iubire, se vor împăca cu soții sau partenerii lor sau vor avea parte de câteva nopți pline de romantism.