Triplul ASASINAT de la Constanţa: Presupusul criminal a fost reţinut

Alexandru Stoica, tânărul suspectat de comiterea triplului asasinat din cartierul Viile Noi din Constanţa a fost reţinut. El va fi dus vineri în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Pe parcursul audierilor, tânărul nu a dorit să declare nimic.

RomaniaTV.net
24 iul. 2014, 21:00
Triplul ASASINAT de la Constanţa: Presupusul criminal a fost reţinut

Principalul suspect în cazul triplei crime care a oripilat Constanţa, Stoica Ştefan Alexandru, a fost prins joi dimineaţa, în localitatea Cumpăna (jud. Constanţa), pe o bancă, în faţa casei unui prieten. El nu a opus rezistenţă în momentul în care oamenii legii l-au ridicat pentru a-l duce la sediul Poliţiei Constanţa. Pe parcursul audierilor, el nu a declarat nimic, iar joi seara pe numele său a fost emis un mandat de reţinere.

Citeşte şi O CRIMĂ TRIPLĂ a şocat Constanţa. Ucigaşul abia ieşise din închisoare

Trupurile fără suflare a trei persoane au fost găsite miercuri într-o casă din cartierul Viile Noi din Constanța. Victimele au fost două femei, de 81 şi, respectiv, 58 de ani, și un tânăr în vârstă de 19 ani.

Presupusul criminal, Alexandru Ştefan Stoica a fost pus în libertate în data de 14 iulie 2014, în baza unei hotărâri judecătoreşti, emisă de Judecătoria Galaţi.

Citeşte şi Autorul triplului asasinat fusese eliberat condiţionat