Trista poveste a ADOLESCENTULUI cu CEL MAI LUNG GÂT din LUME. S-a născut cu mai multe vertebre FOTO

Un adolescent de 15 ani din China s-a născut cu o afecţiune bizară, motiv pentru care gâtul său este anormal de lung. Astfel, el are dureri groaznice şi are probleme atunci când merge.

31 aug. 2014, 12:21

Fu Wengui, un tânăr de doar 15 ani din China, are trei vertebre în plus în gât, motiv pentru care acesta este mai mare decât în mod normal, lucru care îl face să simtă dureri teribile şi să nu poate merge normal, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cum arată FEMEIA GIRAFĂ, cu gâtul lung de 30 de CENTIMETRI: Mi-am făcut-o cu mâna mea FOTO

În prezent, el se află în Beijing, unde o fundaţie a fost de acord să îl ajute pe copil să ducă o viaţă normală. Părintele adolescentului spune că în mod normal un om trebuie să aibă şapte vertebre în gât, însă Fu are 10, lucru rar întâlnit în lumea medicală.

Citeşte şi ÎNGROZITOR: Ce era în GÂTUL unui pacient i-a ŞOCAT şi pe MEDICI

Mereu atrage privirile, oriunde se duce. Vertebrele apasă pe nervii gâtului, lucru care îi provoacă dureri şi îl face să meargă cu dificultate„, a declarat tatăl tânărului.

Medicii au descoperit că Fu suferă de scolioză congenitală, având această boală din naştere. Doctorii speră ca o operaţie de micşorare a gâtului să îi ofere o viaţă normală.