Tudose, şah la Carmen Dan: Cum poate spune că anunţul meu de la prânz l-ar fi făcut pe chestorul Ioniţă să se răzgândească dimineaţă?

Mihai Tudose i-a dat replica ministrului de Interne Carmen Dan. Premierul pune la îndoială cronologia prezentată de ministrul de Interne în privinţa şefiei Poliţiei Române, spunând că cel propus să preia şefia Poliţiei Române, chestorul Cătălin Ioniţă, nu avea de unde să ştie dacă şeful IGPR va fi demis sau nu.

RomaniaTV.net
11 ian. 2018, 21:22
Tudose, şah la Carmen Dan: Cum poate spune că anunţul meu de la prânz l-ar fi făcut pe chestorul Ioniţă să se răzgândească dimineaţă?

„Doamna Carmen Dan recunoaște cã la ora 6:27 a fost sunatã de domnul chestor Ioniţã, care a anunţat-o cã dorește sã se vadã cu domnia sa. În acea dimineaţã, i-a transmis acesteia cã nu vrea sã fie șef al IGPR. Ședinţa de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anunţat cã nu îl numesc pe domnul chestor Ioniță, că nu îl demit pe domnul chestor Despescu și cã aștept un raport de la dânsul. La acea orã, toate televiziunile titrau cã domnul chestor Ioniţã nu dorește sã fie noul șef al IGPR. Cum poate spune cineva cã anunţul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ioniță sã se rãzgândeascã? Trageți dumneavoastră concluziile”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a refuzat să-şi dea demisia. Ea a prezentat într-o declaraţie de presă cronologia faptelor din ultimele zile, susţinând că nu l-a minţit pe premierul Mihai Tudose. În final, a precizat că miniştrii sunt numiţi politic şi tot politic se retrage sprijinul lor, în cadrul coaliţiei.

Citeşte şi: Carmen Dan nu-şi dă demisia: Guvernul este politic. Miniştrii sunt puşi de coaliţie, tot acolo se retrage sprijinul lor UPDATE