Tunsori uşor de întreţinut iarna

Iarna e un cosmar pentru par: nici o suvita nu mai sta cum trebuie, parul se toceste mai repede, se ingrasa de la palarii, caciuli, berete, si nici o coafura nu tine mai mult de cateva ore. Iti oferim mai jos de la expertii RealSimple sase stiluri de par care te vor ajuta sa arati bine chiar si iarna, cu minim de efort, numai sa o alegi pe cea potrivita lungimii si texturii parului tau, precum si formei fetei.

12 dec. 2016, 20:57
Tunsori uşor de întreţinut iarna

E o tunsoare ingrijita si iti va da un aer profesionist, dar rafinat. Spune-i coafezei ca vrei ca in fata parul sa fie lung pana la barbie, iar in spate un pic mai scurt. Ca sa ti-l aranjezi singura acasa, intoarce-l cu peria spre interior in timp ce il usuci cu uscatorul.

Par lung si drept cu breton

O tunsoare care-ti incadreaza fata te va intineri. Cere-i coafezei sa-ti faca un breton rotund, pe suvite pornite din crestet, mai lung in parti decat in fata, in stilul purtat de Cher in anii ’70. Dupa ce-ti usuci parul si il indrepti bine cu peria, da-l si cu un ulei de par care-i va da o stralucire deosebita si ii va pastra forma.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.