Udrea glumeşte pe seama Primei Doamne: „Nici eu nu m-aş fi îmbrăcat cu o fustă atât de scurtă la Mormântul Sfânt”

Elena Udrea a fost provocată de jurnalişti şi a comentat ţinutele controversate pe care Prima Doamnă, Carmen Iohannis, le-a purtat în timpul vizitei oficiale din Israel.

11 mart. 2016, 09:22
Udrea glumeşte pe seama Primei Doamne: „Nici eu nu m-aş fi îmbrăcat cu o fustă atât de scurtă la Mormântul Sfânt”

În spirit de glumă, până nici eu nu m-aş fi îmbrăcat cu o fustă atât de scurtă în Israel, la Mormântul Sfânt. A fost opţiunea dânsei„, a declarat Elena Udrea.

Klaus şi Carmen Iohannis au vizitat Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, unde s-au întâlnit cu patriarhul Ierusalimului, Teofil. Alegerea vestimentară a Primei Doamne a fost criticată, în contextul prezenţei într-o locaţie cu o mare încărcătură religioasă: Biserica în care se află piatra pe care ar fi fost depus Iisus după răstignire, locul unde s-au găsit rămăşiţele crucii. Concret, Carmen Iohannis a purtat o fustă scurtă şi a avut capul neacoperit.

Un moment stânjenitor a fost la întâlnirea cu patriarhul. Soţia preşedintelui a fost nevoită să stea pe scaun, iar fusta a devenit şi mai scurtă. Carmen Iohannis şi-a aşezat, strategic, poşeta, astfel încât să acopere picioarele la vedere.

Gafă INCREDIBILĂ făcută de Carmen Iohannis la Zidul Plângerii. Prima Doamnă a ŞOCAT pe toată lumea

Familia prezidenţială s-a aflat pentru o săptămână în Israel.

CITEŞTE ŞI: Udrea, despre cazul interceptărilor: „Nu cred că o hotarare a CCR este ceva care să tulbure aşa de tare societatea”